Justitie

BREAKING Bone Ferenc, principalul suspect de uciderea Beatei Molnar, adus la Parchetul Cluj pentru audieri

Scris de 2466

Iubitul Beatei Molnar, tânăra găsită fără suflare în spatele unei benzinării dezafectate din localitatea Cornițel, județul Bihor, a fost capturat la Oradea și adus la Cluj-Napoca pentru a fi audiat. Bone Ferenc a ajuns la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj vineri dimineața, în jurul orei 5, fiind audiat în dosarul penal în care se fac investigații cu privire la împrejurările în care Beata Molnar, tânăra de 30 de ani, dată dispărută luni, a fost ucisă.

Ferenc este în prezent condamnat într-un alt dosar pentru lovire și alte violențe, în urma plângerii pe care o fosta iubită a formulat-o la Poliție.

Trupul neînsuflețit al Beatei a fost descoperit miercuri dimineață, în spatele unei benzinării dezafectate din comuna Cornițel. Principala cauză a decesului s-a stabilit a fi ștrangularea. Femeia era implicată într-o relație amoroasă cu Bone Ferenc, iar ipoteza principală constă în faptul că acesta a ucis-o în timpul unei plimbări pe munte, transportându-i cadavrul din zona Huedinului până în județul Bihor.

Bărbatul a fost gasit într-un vagon de marfă dezafectat, din apropierea Gării CFR. Prezența autoturismului în zonă a fost semnalata de un cetațean, iar ulterior activitatile investigative au condus la depistarea lui.
La activitățile desfășurate în această cauză au participat efective de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj (Serviciul de Investigații Criminale, Poliția municipiului Cluj-Napoca, Poliția orașului Huedin, Secția 8 Poliție Rurală Huedin), Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și Arad.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 mins Justitie
  Cică abia se descurcă cu banii, dar a preluat afacerea de milioane de la fostul consilier judeţean Traian Florinel Cuc, judecat pentru evaziune
 • Acum 1 hour Sanatate
  Numărul cazurilor COVID crește alarmant. Anunțul ministrului Sănătății: “Numărul de decese, din fericire, rămâne mic” (…) “Estimăm o creștere a infectărilor”
 • Acum 1 hour Politica
  Noroc cu Daniel Buda că mâncăm porcul “ieftin şi bun”: “Fără subvenții, un kg de carne de porc ar costa 60 de euro”. Şi cât ar fi costat dacă clasa politică nu ar fi distrus întreaga Agricultură, din România?
 • Acum 2 hours Cooltura
  Cea mai recentă premieră a Naționalului clujean: teatru pe tonalități de alarmă antiaeriană cântată la saxofon
 • Acum 3 hours Editorial
  În maximum 30 de zile Rareş Bogdan nu va accepta ceva. Orice, numai să fie într-o zi de marţi. Ca să „scârţi-scarţi”!
 • Acum 4 hours Din oras
  IPOCRIZIILE LUI EMIL BOC: Una fumăm în spaţiul public, alta în scris, oficial. Nu a reuşit să ia Băile Someşeni? Băile Someşeni pot să piară!
 • Acum 6 hours Sport
  U Cluj a fost ciuca bătăilor în stagiul de pregătire din Austria
 • Acum 18 hours General
  Gazeta de Cluj a câștigat procesul intentat de un contabil cercetat pentru evaziune
 • Acum 24 hours In vizor
  UN ADEVĂRAT SUCCES AL LUCRĂRILOR DE REȚELE DE ALIMENTARE CU APĂ din Cluj: În 12 localități, oamenii primesc apă cu ”porția”
 • Acum 1 day Rautacisme
  După cum era de așteptat, Parcul de Est ”VA FI”, ”VA AVEA” (cândva, cumva), dar, deocamdată, ARE NEVOIE DE 96 de milioane de euro pentru a fi creat. Încă o poveste peste care bate vântul viitorului
 • Acum 1 day Sport
  ÎN RITMUL ACESTA, NE AȘTEAPTĂ PLAY-OFF-OFF-UL: Universitatea Cluj, la a treia înfrângere în stagiul din Austria. Clujenii n-au marcat niciun gol
 • Acum 2 days In vizor
  Clădirea Filialei BCR Cluj-Napoca este scoasă la vânzare din 2019. Acum Emil Boc zice că o cumpără din motiv de metrou
Citește și...
Recomandările redacției
General

test

test

TOP CITITE