Justitie

Șeful IPJ Cluj a capturat un hoț urmărit național. „Era prin oraș și l-a văzut pe stradă…”

Șeful IPJ Cluj, Mircea Rus a capturat un infractor care era dat în urmărire națională. Potrivit surselor, Mircea Rus se întorcea de la un eveniment al Inspectoratului Școlar Cluj când l-a recunoscut pe stradă pe un infractor cu mandat național de arest. Șeful IPJ Cluj i-a spus șoferului să oprească și l-a imobilizat pe individ până la sosirea unui echipaj de poliție care a confirma identitatea infractorului și l-a încarcerat la Gherla. 

„Era prin oraș, se întorcea la sediul IPJ Cluj, de pe strada Traian. L-a văzut pe infractor pe stradă și i-a spus șoferului să tragă pe dreapta. A stat cu individul până a venit un echipaj care l-a dus la Penitenciarul Gherla”, spun sursele Ziar de Cluj.

„Polițiștii clujeni au depistat un bărbat, urmărit național, care se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate. Azi, 7 februarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj au depistat un bărbat, de 52 de ani, din Cluj-Napoca, urmărit național. Acesta a fost depistat în jurul orei 11:00, pe strada George Barițiu, din municipiul Cluj-Napoca. 

Pe numele lui era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de către Judecătoria Dej, din luna aprilie 2018.
Bărbatul are de executat 12 luni de închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt, faptă prevăzută de Codul penal.
Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei”, arată cei de la IPJ Cluj. 

 

Vezi și: El este recidivistul urmărit național și capturat azi de către șeful IPJ Cluj. Vezi ce sentință avea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *