In vizor

Se strange latul: spaga din dosarul “Fany” ajunge la Consiliul Judetean Cluj

Scris de 1,828

Publicatia Stiri de Cluj a relatat, astazi, informatii din  partea procurorilor DNA Cluj, potrivit carora spaga din dosarul “Fany” a ajuns la Consiliul Judetean Cluj. Potrivit susei citate, un functionar de la Consiliul Judetean Cluj, fara a fi nominalizat, a primit 6.000 de lei din suma totala de 10.000 de euro, pentru a interveni pe langa comisia paritara de la nivelul CJ Cluj.

“Se mai retine in actele de inculpare, exclusiv in ce priveste pe inculpatul Cadar Eronim Stefan, savarsirea infractiunii de cumparare de influenta in contextul in care la sfarsitul lunii decembrie 2013, acesta a apelat la sprijinul unui functionar din cadrul Consiliului Judetean Cluj pentru a-l determina ca prin influenta de care acesta se bucura, functioar care este suspect in aceasta cauza penala si care a fost audiat in cursul zilei de ieri (vineri, 14 martie) si a recunoscut imprejurarile pe care le relateaza si care sunt consemnate si fac obiectul inculparii. 

Inculpatul Cadar a apelat la acest functionar, i-a solicitat sa intervina la membrii comisiei paritare de la nivelul Consiliului Judetean Cluj, promițandu-i suma de 10.000 de euro daca va reusi sa persuadeze pe acestia pentru a emite propunerea de atribuire a licentelor in forma in care actele venisera de la Bucuresti in prima etapa a licitatiei, care dupa cum am aratat fusese deja aranjata de maniera la care au convenit inculpatii. 

Se retine ca din aceasta suma de 10.000 de euro, inculpatul a platit acestui suspct-functionar in cadrul CJ Cluj suma de 6.000 de lei pana in prezent”, susțin procorurii DNA Cluj, citati de Stiri de Cluj.

Contactat telefonic, presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu, a declarat ca nu poate comenta informatiile, deoarece nu este vorba de un comunicat oficial al DNA Cluj.

“Nu este niciun nume acolo, din cate inteleg. Baiatul de la mine (Razvan Pop, n.r.) nu este functionar, dar poate fi vorba si de o confuzie de termeni. Repet ce am mai spus: cine a gresit, sa plateasca”, a declarat Uioreanu. El face referire la Razvan Pop, consilierul si finul sau, despre care s-a scris ca a fost audiat, joi si vineri, la sediul DNA Cluj, in acest dosar.

Foto: clujarena.roULTIMA ORĂ

 • Acum 5 hours Vocea ta
  CLUJ-NAPOCA, VÂNDUT DE BOC. CLUJENII ALUNGAȚI DIN PROPRIILE PARCURI ȘI PIEȚE. Zice organizatorul mizeriei de Târg de Crăciun din Piața Unirii: ”Nu vă integrați” și alungă Asociația NUCA din spațiul public. Că doar a dat trei lulele, trei surcele la buget, e stăpân!
 • Acum 6 hours Editorial
  A minți și a fura constituie avantaj la angajare, la numirea în funcții, la cățărarea pe scara profesională și socială. Imposture este dorită, că poate fi controlată
 • Acum 9 hours Politica
  ÎNCĂ O MITĂ SALARIALĂ PENTRU BUGETARI: La ”Prima de Osânză” se mai dau 10 procente majorări salariale. Punctul de pensie se majorează cu 12,5%. Să aibă nesimțiții de cumetrie, pensionari de lux ai statului interlop român și pensie majorată, și salariu majorat
 • Acum 21 hours Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 23 hours PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 1 day Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
 • Acum 1 day FOTOGRAFILA
  “Doreii” municipalităţii în Oraşul de 5 muşchi prea încordaţi ai lui Boc
 • Acum 1 day Politica
  Stoltenberg: „NATO este pregătită să apere fiecare centimetru de teritoriu aliat” (…) „Cu toţii plătim preţul pentru războiul Rusiei împotriva Ucrainei, dar preţul nostru este în bani, în timp ce ucrainenii plătesc cu sânge”
 • Acum 1 day Analiza
  Achimaş Cadariu crede că noi am uitat cum au fost trataţi bolnavii de cancer în pandemie şi-şi face publicitate politică cu “umanitatea” faţă de refugiaţii ucraineni
 • Acum 1 day Politica
  Gabriela Firea despre certificatele de virginitate: “Un barbarism”
 • Acum 1 day Politica
  Demisie din Consiliul Județean Cluj
 • Acum 1 day Politica
  Sondaj CURS: PSD conduce detașat, PNL, dublu față de AUR. PNL plătește costurile guvernării, minciunile pe care s-a cățărat la guvernare
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE