Eveniment

Dupa 19 ani in care si-a ascuns chipul, a decis sa renunte la val. Ce a urmat, a socat pe toata lumea

O femeie din Indonezia a purtat timp de 19 ani un val pe fata. Ajunsa la varsta de 38 de ani, femeia a decis sa renunte la acest obicei.

Dupa ce a nascut primul copil, a inceput sa-i creasca barba. Atunci a decis sa poarte valul in permanenta. Desi in lumea musulmana pare ceva obisnuit, multi dintre apropiati se intrebau de ce nu apare si fara el.

Recent, Augustina a aparut in public cu mustata si a precizat ca vrea sa scape de ea. Toata lumea care a vazut-o a ramas socata. Femeia spune ca se simte oribil, dar spera ca la un moment dat sa fie acceptata de cei din jurul ei.

Nu e singura 

Miriam, o femeie din Statele Unite ale Americii se afla in aceeasi situatie. Ea a decis sa apara la TV si sa vorbeasca despre cazul ei. Femeii a inceput sa ii creasca par pe fata dupa nasterea fiului ei, acum 28 de ani. Tot timpul trebuia sa isi penseze firele care ii apareau pe fata, asemenea unui barbat. 

In 2008, insa, Mariam s-a hotarat sa lase parul de pe fata sa ii creasca liber. O data luata aceasta decizie,  si-a anuntat familia, toti pretenii si cunoscutii. In timpul „experimentului” a tinut un fel de jurnal pe blogul sau, in care scria ce simte, ce i se intampla si ce atitudini manifesta ceilalti fata de ea.  

sursa: stiri.rol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *