Jos palaria

Scoala de soferi gratuita pentru tineri din medii defavorizate

In cadrul programului de responsabilitate sociala Permis pentru viitor al Fundatiei Comunitare, aflat la prima editie, MOL Romania va suporta acoperirea cheltuielilor necesare obtinerii permisului de conducere (scoala de soferi si taxele adiacente) pentru 25 de tineri din medii defavorizate, pentru care existenta permisului este o conditie sau un avantaj in obtinerea unui loc de munca, ori un instrument benefic in indeplinirea atributiilor de serviciu in cazul celor care se afla deja in activitate.

Pot aplica pana in 19 ianuarie tineri din medii defavorizate, nascuti intre anii 1991 si 1999 inclusiv. Se ofera acoperirea costurilor obtinerii permisului de conducere categoria B, C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuz si tramvai.

Un solicitant poate sa obtina finantare in valoare maxima de 3.000 lei pentru acoperirea integrala sau partiala a costurilor obtinerii permisului de conducere categoria B, C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuz, tramvai; sau acoperirea integrala sau partiala a costurilor obtinerii permisului de conducere categoria C, D, tractoare agricole sau forestiere, troleibuz, tramvai.

Rezultatele vor fi publicate pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro pana la data de 15 februarie 2016, iar castigatorii vor fi instiintati in scris pana pe 1 martie 2016.

Jos Palaria pentru initiativa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *