Din oras

Santierele Clujului genereaza mii de amenzi pentru soferi

Strazile transformate in santier si lipsa locurilor de parcare din centrul orasului au pus pe jar atat politistii locali, cat si soferii Clujului. Pentru ca si-au parcat masinile in locuri interzise, acestia din urma au reusit sa stranga un numar record de amenzi in doar doua luni.

E adevarat, doua luni de santier oriunde ai intoarce privirea si niciun loc de parcare pe strazi intregi unde, odata, functionau cateva sute de astfel de parcari. Idee la care inca nu renunta zeci de soferi ce parcheaza pe strazile aflate in reparatie ale Clujului si ingreuneaza, astfel, circulatia oricum deficitara.

Astfel, in doar 55 de zile, politistii locali au identificat si amendat mii de soferi, care au reusit sa stranga amenzi in valoare de peste 350.000 de lei. Asta inseamna ca angajatii municipalitatii au aplicat zilnic amenzi de aproximativ 6.500 de lei.

In perioada 1 august – 25 septembrie 2015, politistii locali au incheiat 1.848 de procese verbale de constatare a contraventiei in valoare de 354.619 lei, pentru opriri/stationări/parcări neregulamentare pe raza municipiului”, spun reprezentantii biroului mass-media din cadrul Primariei Cluj-Napoca.

Cele mai multe amenzi au fost aplicate in zona centrala a municipiului, sustin politistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *