PubliNews

SALTI CORN – PORUMB CU GUST DE LAPTE, GĂTIT DUPĂ REȚETE IORDANIENE

Gustări iordaniene cu porumb, sănătoase și delicioase, gătite cu nachos, brânză Ceddar, chilli sau curry, la 5 sau 10 lei/porția, găsiți în centrul orașului, la parterul Centrului Comercial Central.

 

Reporter: Suntem la parterul magazinului Central, la Salti Corn, unde aflăm ce înseamnă o gustare sănătoasă și absolut delicioasă. De unde v-a venit de fapt ideea unei gustări la pahar, cu porumb și diferite condiment și ingrediente?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Ideea este a șefului meu, iordanian de origine, iar în țara lui aceasta este o mâncare tradițională. Porumbul se consumă împreună cu anumite ingrediente din Iordania, cu ar fi curry, nachos, anumite sortimente de brânză.

Reporter: Care sunt principalele tipuri de gustări din meniul Salti Corn și diferențele între acestea? Care este meniul cel mai bine vândut?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Avem meniurile Magic, Original, Clasic, Imm și Imm Mix. Cel mai cunoscut meniu al nostru este Imm Mix, ideal pentru persoanele amatoare de mâncăruri mai picante, deoarece conține curry și chilli. Cel mai bine vândut meniu este însă cel clasic, deoarece Salti Corn este o idee relative nouă în România și oamenii prefer să meargă pe ceva mai sigur, iar cel clasic este doar cu unt și cu sare.

Reporter: Ce tip de porumb folosiți pentru gustările Salti Corn?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Este un tip de porumb mai special, folosim cel mai bun porumb din România, este de clasa A și are gust de lapte. Este un porumb dulce și împreună cu condimentele noastre specific, în special nachos și brânza Ceddar, conferă un gust foarte plăcut preparatelor noastre.

Reporter: La ce preț se ridică o porție de porumb, la Salti Corn? Prețul diferă ân funcție de ingredientele folosite sau de gramajul porției?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Prețurile nu diferă în funcție de gustarea aleasă, de tipurile de ingrediente alese, ci doar de gramajul porției. Avem paharul mic la 5 lei, iar paharul mare la 10 lei.

Reporter: Mai oferiți aici, la Cenral, și alte preparate în afară de celebrul porumb la pahar?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Mai oferim cafea, ceaiuri și ciocolată caldă. Afacerea cu “porumb to go” a început înainte de pandemie, înainte de închiderea restaurantelor, așadar pot spune că noi am fost avantajați în această perioadă.

Interviul integral, în materialul video.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *