PubliNews

SALTI CORN – PORUMB CU GUST DE LAPTE, GĂTIT DUPĂ REȚETE IORDANIENE

Scris de 130

Gustări iordaniene cu porumb, sănătoase și delicioase, gătite cu nachos, brânză Ceddar, chilli sau curry, la 5 sau 10 lei/porția, găsiți în centrul orașului, la parterul Centrului Comercial Central.

 

Reporter: Suntem la parterul magazinului Central, la Salti Corn, unde aflăm ce înseamnă o gustare sănătoasă și absolut delicioasă. De unde v-a venit de fapt ideea unei gustări la pahar, cu porumb și diferite condiment și ingrediente?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Ideea este a șefului meu, iordanian de origine, iar în țara lui aceasta este o mâncare tradițională. Porumbul se consumă împreună cu anumite ingrediente din Iordania, cu ar fi curry, nachos, anumite sortimente de brânză.

Reporter: Care sunt principalele tipuri de gustări din meniul Salti Corn și diferențele între acestea? Care este meniul cel mai bine vândut?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Avem meniurile Magic, Original, Clasic, Imm și Imm Mix. Cel mai cunoscut meniu al nostru este Imm Mix, ideal pentru persoanele amatoare de mâncăruri mai picante, deoarece conține curry și chilli. Cel mai bine vândut meniu este însă cel clasic, deoarece Salti Corn este o idee relative nouă în România și oamenii prefer să meargă pe ceva mai sigur, iar cel clasic este doar cu unt și cu sare.

Reporter: Ce tip de porumb folosiți pentru gustările Salti Corn?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Este un tip de porumb mai special, folosim cel mai bun porumb din România, este de clasa A și are gust de lapte. Este un porumb dulce și împreună cu condimentele noastre specific, în special nachos și brânza Ceddar, conferă un gust foarte plăcut preparatelor noastre.

Reporter: La ce preț se ridică o porție de porumb, la Salti Corn? Prețul diferă ân funcție de ingredientele folosite sau de gramajul porției?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Prețurile nu diferă în funcție de gustarea aleasă, de tipurile de ingrediente alese, ci doar de gramajul porției. Avem paharul mic la 5 lei, iar paharul mare la 10 lei.

Reporter: Mai oferiți aici, la Cenral, și alte preparate în afară de celebrul porumb la pahar?

Cristina Bojan, reprezentant SALTI CORN: Mai oferim cafea, ceaiuri și ciocolată caldă. Afacerea cu “porumb to go” a început înainte de pandemie, înainte de închiderea restaurantelor, așadar pot spune că noi am fost avantajați în această perioadă.

Interviul integral, în materialul video.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours Politica
  „Eu nu vreau USL”, afirmă Marcel Ciolacu: „USL s-a făcut împotriva cuiva. Domnul Băsescu și-a câștigat calitatea de dușman. Eu nu am dușmani, am adversari politici”
 • Acum 7 hours Vocea ta
  Dragoș Damian taie avântul politicienilor: ”Muncitorilor din fabrici, șantiere și agricultură le datorăm revizuirea în sus a perspectivei de țară”
 • Acum 10 hours Din oras
  Celebra păruială din PSD CLUJ se termină în instanță
 • Acum 12 hours Eveniment
  Un bebeluș, descoperit spânzurat într-un apartament închiriat din Alba Iulia, împreună cu tatăl în grija căruia fusese lăsat. Proprietarul apartamentului care era din Turda nu le-a dat acordul polițiștilor să spargă ușa, aceștia fiind nevoiți să-l aștepte să se deplaseze în Alba Iulia
 • Acum 13 hours Sport
  HULIGANISM: ”PUMNI ȘI CAPETE ÎN GURĂ SUB TRICOLOR” între români la meciul cu Andorra
 • Acum 14 hours Eveniment
  SINDROMUL ”DALĂ A LA CLUJ” LOVEȘTE ȘI TURDA: Turdenii, speriați că li se betonează tot centrul și rămân fără spații verzi
 • Acum 1 day Sport
  Ambele echipe de baschet, din Cluj și Oradea, pedepsite după scandalul din ”Oradea Arena”
 • Acum 1 day Politica
  Ciolacu, după anunțul Fitch privind îmbunătățirea perspectivei de ţară a României: ”Aceasta este diferenţa dintre actuala coaliţie şi dezastrul făcut de nişte gnomi guralivi de dreapta”
 • Acum 1 day Analiza
  BASMELE DESPRE METROU CONTINUĂ. Primarul Emil Boc susține că studiile tehnice pentru aceste proiecte conțin toate soluțiile, inclusiv un plan de managemet al traficului. MATEMATICA, IDIOATA DE EA, ÎL CONTRAZICE. Dar ce contează?
 • Acum 2 days Eveniment
  Pompierii clujeni au intervenit anul trecut la peste 900 de incendii de vegetație. Apel (degeaba) către cetățeni să nu mai dea foc la miriști
 • Acum 2 days Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 2 days Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 days Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE