Eveniment

SĂ TRĂIASCĂ ANTIDERAPANTUL, CĂ MI-A PUS ÎN ȘANȚ BĂRBATUL! De la atâtat deszăpezire pe drumurile județene din Cluj, o mașină cu 4 pasageri s-a răsturnat în decor

Sâmbătă seara a avut loc un accident DJ103 K, în localitatea Dângău Mare, când un autoturism condus în direcția localității Căpuș, în care se aflau 4 pasageri, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în decor., arată polițiștii clujeni.

  • În interior se aflau doi minori, de 4 si 5 ani si doi adulți.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

”Primele cercetări derulate la locul evenimentului rutier au indicat faptul că pe un sector de drum în curbă și pantă, conducătorul auto ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. La acel moment pe carosabilul era depus un strat de zăpadă.
Persoanele au fost preluate de echipajul medical, însă ulterior au refuzat transportul la spital.
Urmează ca polițiștii rutieri să aplice măsurile legate fața de administratorul drumului, în functie de rezultatul constatărilor”, precizează IPJ Cluj.

Cât despre situația deszăpezirii în municipiu, aceasta e, ca să-l cităm pe primar cu privire la orice situație, ”în grafic”. Dar e bine să ”eEvitați Napoca, Eroilor…este gheață pe jos”. Două tamponări s-au produs numai în această dimineață

  • Zăpada, nicio surpriză, i-a luat prin surprindere și de această dată pe drumari, motiv pentru care unele străzi din centrul Clujului sunt acoperite de gheață.

Tot mai mulți clujeni avertizează pe grupurile de Info Trafic de pe Facebook, că drumurile din zona centrală a municipiului Cluj-Napoca sunt acoperite de gheață sau zăpadă.

Duminică dimineața, în zona Eroilor, au avut loc două tamponări ușoare din cauza condițiilor nefavorabile ale carosabilului.

Un alt clujean a scris în urmă cu câteva ore, pe același grup: ”Dacă nu aveți urgențe, mai bine nu ieșiți în trafic! Mai ales în zona Calea Turzii, Andrei Mureșianu”.

În rest, ”Mobilizare uriașă pe drumurile din Cluj-Napoca și din județ”, ne informează presa locală de chitanțier.

PS:Poate nu vă sare în ochi, de pe utilajele SUPERCOM, numele de ”SCHMIDT”, amicul din Sibiu de cumetrii cu mașini al lui Klaus Iohannis, via Lucian Bode – asta în cazul în care ”vă scapă” de ce ăla zace neclintit în ”dottoratul” său la Ministerul de Interne.

CITEȘTE: În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”