Editorial

SĂ NU UITAȚI, ANUL VIITOR, CÂND VĂ VOR CERȘI VOTUL

Să nu uitați. Atât vă cer. Să nu-i uitați, anul viitor, când vă vor cerși votul. Să nu-i uitați, că ei SUNT SIGURI că veți uita. Vin altele și morții se uită, cum s-au uitat și cei de la Colectiv.

Să nu uitați că, în localitatea 2 Mai, au murit doi tineri, uciși de un șofer de 19 ani, praf de drogat. Să nu uitați că polițiștii l-au oprit DE DOUĂ ORI înainte de a comite crimele.

Să nu uitați că polițiștii au găsit droguri asupra lui, dar l-au testat doar la alcool și l-au lăsat să plece. Să nu uitați că asigurarea RCA a mașinii era expirată și, totuși, l-au lăsat să plece.

Să nu uitați că polițiștii au venit cu scuzele penibile că nu au suficiente teste de droguri și că singurul agent instruit să le folosească era în concediu.

Să nu uitați că NIMENI nu și-a asumat răspunderea, la patru zile de la tragedie. Șeful de la biroul de poliție Vama Veche – 2 Mai, șeful IPJ Constanța, șeful Poliției române erau încă în funcție, cel puțin la ora la care am scris acest text.

Să nu uitați că toate astea s-au întâmplat sub ministrul de Interne Cătălin Predoiu, de la PNL.

PNL e partidul ăla care a făcut alianță cu PSD, „dușmanii” lor de moarte. Și PNL a avut atâta respect pentru electoratul liberal, încât s-a transformat în cârpa PSD.

Să nu uitați toate astea când cei de la PNL vă vor cerși votul, anul viitor. Să nu uitați că vor mai vrea o tură la ciolan, cu toate că au murit oameni din cauza incompetenței celor pe care i-au numit în funcții.

Dar morții nu au oprit niciodată politicienii să cerșească voturi. Vă rog din suflet să nu uitați.

Să nu uitați că, în Botoșani, o tânără de 25 de ani, gravidă, a murit în chinuri pe patul de spital, din cauza ignoranței medicilor. Toată noaptea a avut dureri groaznice și nu a ajutat-o nimeni.

Să nu uitați ultimele mesaje pe care le-a trimis de pe telefon: „Nu am aer”, „Nu mai pot”.

Până la alegerile de anul viitor, în fiecare seară, înainte să adormiți, gândiți-vă cum e să nu aveți aer și să nu vă ajute nimeni. Să nu uitați.

Să nu uitați că s-au spălat rapid pe mâini: i-au suspendat din funcție pe medicul și pe asistentele care au fost de gardă în noaptea aia. În rest, șefii de deasupra lor, de la spital, de la nivel local, județean și chiar de la minister sunt bine mersi, cel puțin până la ora la care am scris textul ăsta.

Să nu uitați că toate astea s-au întâmplat sub ministrul Sănătății Alexandru Rafila, de la PSD, partidul ăla care a condus cel mai mult România în ultimii 34 de ani. Iar Alexandru Rafila pare inamovibil, ca un papă.

Să nu uitați toate astea când cei de la PSD vă vor cerși votul, anul viitor. Ei sunt atât de siguri că veți uita, încât sunt extrem de relaxați. Sunt CONVINȘI că veți uita de tânăra moartă în chinuri pe un pat de spital din Botoșani, cum ați uitat de toți românii care au murit din cauza incompetenței și ticăloșiei politicienilor, în ultimii 34 de ani.

Dar eu vă rog să nu uitați! Insist să nu uitați! VĂ CONJUR să nu uitați! Să nu uitați NICIODATĂ că au murit atâția oameni, iar ei vor avea TUPEUL să vă cerșească votul.

Repetați la nesfârșit, până anul viitor: NU VĂ UITĂM NICIODATĂ! Pentru că, dacă noi uităm, ei câștigă.