Din oras

S-A ÎNCHIS! Final așteptat pentru Cabinet de Vin&Cocotte

Unul dintre cele mai promițătoare restaurante din Cluj-Napoca și-a dat obștescul sfârșit. Pe vitrina restaurantului Cabinet de Vin&Cocotte a apărut un anunț de chirie, semn că acesta nu-și va mai continua activitatea. În fapt el este scos la vânzare, doar că nimeni nu se înghesuie să îl cumpere, având în vedere faptul că a avut de-a lungul istoriei sale mai mulți proprietari și niciunul nu a reușit să facă profit.

Începutul a fost unul mai mult decât promițător, restaurantul ”amenințând” că se va impune pe piața fine dining, dar e greu să bați Baracca când habar nu ai de gastronomie. Listarea lui Cabinet de Vin&Cocotte în catalogul Gault&Millau ne arată că acest catalog este o țeapă imensă și nu reflectă sub nicio formă calitatea restaurantelor din România ci un rahat împachetat în spatele unui nume ce se prostituează pentru bani.

În ultimele luni de viață Cabinet de Vin&Cocotte ajunsese pe mâna unor criminali gastronomici, a unui proprietar provenit din arhitectură care nu ar fi fost în stare să conducă nicio plăcintărie.

Îmi pare rău pentru orice restaurant închis din Cluj, așa că o să îmi para rău și după Cabinet de Vin&Cocotte care PUTEA FI, dar nu a reușit.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *