Sport

Romario Pires a plecat de la U Cluj

Scene incredibile într-un vestiar din Liga 1: I-a trimis la duș, apoi s-a întors cu o listă și i-a anunțat că sunt dați afară pe:

– Roberto Romeo (32 de ani, fundaș dreapta italian) – a jucat 9 partide în acest sezon
– Romario Pires (33 de ani, mijlocaș defensiv brazilian) – are 18 meciuri, un gol și 3 pase de gol în acest sezon. E căpitanul echipei
– Martin Remacle (25 de ani, mijlocaș central belgian) – E împrumutat de la FC Botoșani. Are 15 jocuri, 1 gol și 3 assist-uri
– Ely Fernandes (32 de ani, extremă din Capul Verde, cu cetățenie portugheză) – are 1 gol în 17 meciuri
– Krystian Nowak (28 de ani, fundaș central polonez) – 3 partide în acest sezon
– Ovidiu Horșia (22 de ani, mijlocaș lateral) – A strâns 8 meciuri și un assist în alb-negru.

  • Jucătorii au de recuperat OPT salarii
  • Primul care a plecat a Romario Pires.
  • După 1-2 cu Sepsi, Eugen Neagoe, antrenorul lui U Clujanunța că va renunța la mai mulți jucători. Iar primele nume de pe lista neagră au apărut.

Fostul căpitan a postat pe pagina sa oficială de Instagram mesajul despărțirii de „U” Cluj.

”Cu inima frântă dar cu cap sus îmi iau la revedere de la aceasta echipa ! Mulțumesc U Cluj pentru toate momentele frumoase trăite în alb și negru! A fost o adevărată onoare să reprezint o așa mare echipă. Vă urez baftă în continuare, să atingeți obiectiv pentru acest sezon și să duceți acest club mai departe cu realizări frumoase! Haide U!”, a scris Romario.

”Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu jucătorul Romario Pires privind încetarea, pe cale amiabilă, a contractului.

Romario Pires a ajuns la ”U” în pauza de iarnă a sezonului trecut. Acesta a strâns 32 de prezențe în alb și negru, marcând două goluri și oferind trei assist-uri.

FC Universitatea Cluj îi mulțumește lui Romario Pires pentru munca depusă, pentru contribuția la promovarea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc și îi urează mult succes în carieră!”