Politica

PIRATERIE TAROM PENTRU PRIVILEGIAȚII SISTEMULUI TICĂLOȘIT: Tarom ar fi deviat un zbor pentru a lua patru europarlamentari români din Strasbourg

O cursă a companiei de stat Tarom de la Bruxelles la Bucureşti ar fi fost deviată pentru a lua cel puţin patru europarlamentari români de la Strasbourg, scrie publicaţia Politico.

  • „A fost o săptămână lungă la Strasbourg, iar pentru europarlamentarii români este un drum lung până acasă”, scrie publicaţia POLITICO, care susține că Tarom și-a deviat una dintre cursele regulate Bruxelles – București prin Strasbourg pentru a lua europarlamentari români care se întorceau de la sediul Parlamentului European.

„Din fericire pentru ei, compania aeriană de stat Tarom a fost dispusă să devieze unul dintre zborurile sale regulate Bruxelles-București prin orașul francez pentru a-i lua pentru ultima sesiune înainte de Crăciun”, relatează Josh Posaner.

Potrivit jurnaliștilor de la POLITICO, un posesor de bilet civil a declarat că a fost informat în avans despre schimbarea itinerariului, cu explicaţia din partea serviciului clienţi că aceasta a venit „la cererea eurodeputaţilor români”. Călătorul a observat cel puţin patru europarlamentari urcând în zborul RO374 când acesta a ajuns la Strasbourg joi seara târziu.

PĂCAT CĂ NU ȘTIM ȘI NUMELE ACESTOR NESIMȚIȚI CARE AU IMPRESIA CĂ TIMPULLOR ESTE MAI PREȚIOS CA AL POPULIMII ȘI FOLOSESC MIJLOACELE STATULUI ÎN INTERES PERSONAL!

DNA SE AUDE?