In vizor

Regia de Termoficare a Primăriei Cluj-Napoca produce venituri călduțe pentru Emil Dan Cupșa, directorul de Proiectare, Dezvoltare, Infrastructură

În Cluj-Napoca, din 18 ianuarie 2022, Primăria a interzis, prin HCL, centralele de apartament pentru clădirile noi cu peste șase unități locative. 

„Alternativa pentru clădirile nou construite este racordarea la sistemul centralizat de  încălzire sau la instalații de încălzire/apă caldă de scară, bloc sau cvartal”, au anunțat edilii liberali. 

Serviciile oferite de vechea regie de termoficare comunistă au fost preluate în anul 1991 de către Regia Autonomă de Termoficare Cluj-Napoca (RAT) aflată în subordinea Consiliului Local. În prezent, regia, care a avut parte de modernizări, are doar în jur de 21 000 de abonați, dar, pe viitor, în urma interzicerii centralelor termice de apartament, numărul clienților Termoficare Napoca ar putea crește.

Conducerea executivă a regiei este asigurată de 4 directori, cărora Termoficare Napoca le produce venituri călduțe: Miron Emil – director general

Vă prezentăm astăzi veniturile și averea directorului Emil Dan Cupșa, responsabil de proiectare, dezvoltare, infrastructură. Pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, este disponibilă doar o declarație de avere veche a directorului, din 2020, cu toate că suntem în anul 2022. Declarația este însă în continuare relevantă pentru nivelul câștigurilor salariale la mica regie de termoficare a Primăriei. 

Termoficare Napoca i-a produs directorului Cupșa un venit anual de 117 816 lei, adică 9 818 lei lunar. Declarația de avere fiind completată în anul 2020, venitul acesta a fost obținut în anul 2019. Cu siguranță, cu veniturile din 2022, directorul are suficienți bani pentru facturile de energie, oricât ar fi crescut acestea!

La bancă, la data depunerii declarației de avere, Emil Dan Cupșa avea doar un modest depozit de 4235 lei și 22 500 lei în contul curent/de card.  Directorul avea și datorii bancare, în valoare de 49 400 lei. 

Dan Cupșa a construit, în anul 2013, o casă de vacanță în Someșeni, casă cu o suprafață generoasă, de 106 mp. În 2007 a cumpărat, tot în Someșeni, un teren intravilan de 481 mp. 

Potrivit CV-ului încărcat pe site-ul regiei, Dan Cupșa ocupă funcția de director tehnic proiectare, dezvoltare, implementare infrastructură din anul 2004.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *