Din oras

Reduceri de pret la bilete pentru concertul Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup

Scris de 239

De astazi si pana joi, 20 februarie, cei care vor sa participe la concertul Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Supergrup la Cluj pot sa isi cumpere bilete la pret redus, daca achizitioneaza peste un anumit numar de bilete. Dupa concert, va urma o sesiune de autografe si un after party cu participarea artistilor. 

In acest moment, biletele la concert se pot achizitiona de la agenția de bilete a Casei de Cultura a Studenților, magazinul Diverta si pe site-ul www.myticket.ro, dar si la Hard Club, Jaxx Garajul Rock, fiind disponibile in trei variante de pret: 35 lei, 50 lei si 90 lei. 

“Incepand de astazi, oferim reducere de pret pentru grupuri. Cei care cumpara peste 10 bilete vor plati doar 25 de lei pentru unul, iar daca achizitioneaza mai mult de 25 de bilete deodata – ne-am gandit aici la firme, societati comerciale sau grupuri – vor da doar 20 de lei pe bilet”, a declarat Tiberiu Farcas, organizatorul evenimentului, pentru Ziar de Cluj. 

Pana acum s-au vandut aproximativ 200 din cele 770 de bilete scoase la vanzare pentru eveniment. 

Concertul va avea loc joi, 20 februarie la Casa de Cultura a Studenților (CCS) din Cluj-Napoca, incepand cu ora 19, iar in deschidere va concerta trupa clujeana C.A.S.H.

“Evenimentul se adreseaza publicului larg, in special fanilor muzicii rock de calitate, pentru care Nutu Olteanu si Cristi Minculescu reprezinta doua nume de referinta in muzica romaneasca. Publicul va avea ocazia sa reasculte piese consacrate si reasteptate de fani din repertoriul mai vechi al lui celor doi, dar si cover-uri ale unor piese celebre apartinand unor trupe de talie mondiala, in interpretarea inconfundabila a lui Cristi Minculescu”, au precizat organizatorii evenimentului. 

Ideea reunirii celor doi muzicieni de excepție s-a materializat, potrivit acestora, la insinstentele Fundatiei Phoenix, care il reprezinta pe Minculescu. Pentru noul proiect, lor li s-au alaturat doi muzicieni suedezi, Anders Diephuis si Ken Sundberg. 

Artistii vor veni la Cluj in ziua concertului, la ora 12, sosind direct de la Campia Turzii, unde au programat, de asemenea, un recital. Vor lua parte la o conferinta la Hotelul Sun, unde vor fi cazati, vor lua parte apoi la probe de sunet la CCS, iar dupa concert va avea loc o sesiune de autografe in holul CCS. 

“Cei care au bilete cu 90 de lei vor putea intra gratuit la after-party-ul care va avea loc la Jaxx Garajul Rock, local situat pe strada Emil Isac, nr. 5. Artistii vor sustine acolo un jam session. Cei care vor sa vina, dar nu au acest tip de bilete, vor mai plati o taxa de intrare stabilita de local”, a mai spus Farcas. ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 mins Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 2 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 4 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 4 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 4 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 6 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 6 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 7 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 8 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 9 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 18 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 23 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 1 day PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE