Din oras

Razvan, bucatarul iscusit, isi deschide magazin in centrul lumii

Razvan are 25 de ani si le-a demonstrat tuturor ca nu ai nevoie de un job intr-o multinationala pentru a te simti implinit. Mai mult, nu isi pune problema sa plece din tara, iar in ultimii doi ani a reusit, cu rabdare si intelepciune, sa puna pe picioare un brand recunoscut pe plan international.

Din 2012, Razvan Rusu a preparat zeci de mii de borcane de dulceata. In fiecare a pus pasiune si energie si astfel s-a asigurat ca fiecare client se bucura de produse de calitate ce “provoaca dependenta”. “Dulceata lui Razvan” a ajuns deja la numeroase expozitii internationale, se vinde atat in orase din tara, cat si in Londra, Roma sau Bruxelles, iar aprecierile nu au intarziat sa apara.

Pentru ca e de neoprit, in toamna aceasta clientii lui Razvan se bucura de produse noi, pentru care il vor invidia si cele mai pricepute gospodine – zacusca preparata traditional si magiun autentic, facut la tara, in ceaun. Aceste produse i-au asigurat participarea la editia 100 a SIAL Paris, renumitul targ dedicat pietei globale de produse alimentare.

„La SIAL ma duc cu toata gama de produse, dar nu ca sa vand. E o chestie de mandrie! Eu, cu fabrica in Idicel Padure, unde n-am nici curent, ajung la editia aniversara. Sunt singurul care nu sunt industrias, doar eu sunt cu ceaunul dupa mine. Din dulceata nu am sa fac niciodata un milion de euro, dar brandul pe care il fac eu e cel mai frumos lucru. Nu am sa accept niciodata sa ma industrializez, mai bine imi cumpar inca patru, cinci ceaune. E mai greu de gasit forta de munca, barbatii nu le lasa sa vina la munca. Pana acum cateva saptamani am lucrat cu trei femei cu varsta cuprinsa intre 40 si 50 de ani”, povesteste tanarul.

Surprize dulci pentru clujeni

Toate dulceturile si specialitatile atat de apreciate vor fi, in cel mai scurt timp, la indemana tuturor prin intermediul unor deserturi marca „Razvan”:

„Mi-am dorit mult sa deschid un magazin in Cluj pentru ca e orasul in care m-am format ca om, pentru mine e centrul lumii. In urmatoarele saptamani voi deschide un magazin concept in zona centrala. Acolo veti putea gusta magiunul cu ciocolata, clatite cu dulceturile pe care eu le prepar si papanasi cu dulceata de afine. In magazin vor fi inglobate toate produsele, tot ce am facut vara aceasta”.

De anul trecut, Razvan isi vinde dulceata la Mega Image. Acum, e in drum spre Bucuresti si are emotii mai ceva ca la un examen.  

„Sper sa reusesc sa intru cu ambalajul meu, sa se vanda produse cu fata mea pe eticheta pentru ca asta e scopul meu – sa dezvolt brandul „Razvan”. Eu vreau sa imi vand produsele in Bucuresti, sa manance si corporatistii dulceata buna”, incheie el.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *