Rautacisme

Raed Arafat trateaza cu spatele scandalul provocat de transplantul lui Arsinel

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat aplica metoda strutului si refuza sa comenteze pe marginea scandalului provocat de transplantul de rinichi a lui Alexandru Arsinel, realizat la Institutul de Urologie si Transplant Renal din Cluj. Scandal care s-a finalizat, astazi, cu o plangere penala.

Astazi, cand pe numele Institutului si a Agentiei Nationale de Transplant era depusa o plangere penala, pentru neglijenta in serviciu, Raed Arafat vizita noua unitate de pompieri si SMURD de la Mociu.

A dat mana cu toti politicienii prezenti la taierea panglicii, a tinut si un discurs, a stat zeci de minute in lumina reflectoarelor. La final, Arafat a fost intrebat de jurnalisti despre cum comenteaza, din calitatea de secretar de stat in Ministerul Sanatatii, acuzatiile grave aduse Institutului de Transplant din Cluj si Agentiei Nationale de Transplant.

“Stiu ce vreti sa ma intrebati si nu am sa vorbesc despre asta”, a fost replica lui Arafat.

In schimb, nu a refuzat sa se pozeze cu nici unul dintre mai-maii orasului si chiar cu simpli locuitori ai comunei, pentru care a avut timp.

Secretarul de stat a petrecut 20 de minute sub lumina blitzurilor si doar vreo trei minute pentru a raspunde intrebarilor jurnalistilor aflati la fata locului. Insistenti, jurnalistii au intrebat inca o data. Arafat le-a raspuns intorcandu-le spatele!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *