Rautacisme

Râd și curcile, în orașul ”smart”! Angajații Oficiului Poștal 1 din Cluj-Napoca „nu știu, nu sunt din localitate!”

Oficiul Poștal 1 din Cluj-Napoca, de pe strada modernizată Regele Ferdinand, este, la rândul său, în curs de modernizare. Până la finalizarea lucrărilor, oficiul funcționează în spațiul Ghișeului Poștal 4 de pe strada Petru Maior, dar în sediul în curs de renovare de pe Ferdinand se mai desfășoară totuși, în continuare, unele activități cu publicul.

Cetățenii orașului smart, care nu știu sau nu observă de afară că Poșta Mare e într-o mică renovare, bagă în continuare capul pe ușă pentru a-și plăti taxele la Rosal. Când poștașii bugetari le spun oamenilor că nu se încasează Rosal, clujenii întreabă: „Unde s-a mutat?”

Fiindcă angajații de la poștă nu știu de-astea, ei nefiind, probabil, din localitate, s-au decis să pună un panou mare, smart, ca să nu mai trebuiască să își răcească gura să îi spună fiecărui cetățean în parte că: „NU SE ÎNCASEAZĂ ROSAL, NU ȘTIM UNDE S-AU MUTAT”. Mai ales acum, cu frigul de afară, grija pentru prezervarea căldurii din gură este, desigur, de înțeles!

Inteligenți, angajații Poștei s-au gândit la toate, toate să le preîntâmpine, toate să le rezolve, numai să nu-și mai răcească gura degeaba cu publicul!

„Dacă vine totuși unul mai tupeist și ne ia la rost, cum nu știm unde s-au mutat?!”, s-or fi gândit poștașii bugetari care au scris pe panou, deasupra anunțului mare (că nu știu unde s-au mutat cei de la Rosal) și un discleimăr, cu litere mici: „se poate plăti la caseria de pe str. Gârbău nr. 12, cart. Mănăștur (la capătul stației de trolei)”.

Deci, să ne înțelegem! Angajații Oficiului Poștal 1 din buricul târgului smart Cluj-Napoca au pus un panou mare la intrarea în sediul lor, pe care au scris:

„se poate plăti la caseria de pe str. Gârbău nr. 12, cart. Mănăștur (la capătul stației de trolei)

NU SE ÎNCASEAZĂ ROSAL

NU ȘTIM UNDE S-AU MUTAT”

Doamne ferește!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *