De cartier

Punctele menajere îngropate levitează în cartierul Zorilor

Punctele menajere îngropate din Cluj-Napoca au fost montate de Primărie pentru 3 motive: colectarea selectivă a gunoaielor, îmbunătățirea esteticii urbane, prin ascunderea tomberoanelor și a deșeurilor în subteran, menținerea și îmbunătățirea imaginii publice a primarului gospodar și inovator, Emil Boc.

În  Zorilor, punctele menajere îngropate au început să leviteze, ratându-și astfel scopurile pentru care au fost, pentru ele, irosiți banii publici.

În punctul numărul 10, arondat asociațiilor Jupiter 2, 3 și Observatorului 5, 7, dispozitivele moderne s-au ridicat până la o înălțime la care doar jucătorii buni de baschet mai pot ajunge cu gunoaiele. Clujenii fără aptitudini sportive pot lăsa sacii cu deșeuri în tomberoanele plasare sub dispozitivele de aluminiu, fala Clujului.

Această alăturare insalubră de tomberoane pe stil vechi și dispozitive levitante pe stil nou face ca din spatele punctului menajer ultramodern să se scurgă un soi de levigat infect:

Ar fi fain la Cluj dacă toate proiectele moderne cu care se laudă Primăria ar fi implementate cu soluții de calitate, și nu doar ca să fie bifate și arătate în câteva poze electorale, pentru ca mai apoi să devină insalubre și nefuncționale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *