FOTOGRAFILA

Programul ”Prima parcare aiurea” – o izbândă a administrației Boc

Poate vă mai aduceți aminte momentele în care Emil Boc promitea că OSĂ facă mii și mii de noi parcări și parkinguri între blocuri, acoperite cu verdeață și parcuri, să se joace copiii, să se plimbe părinții…

Nu i-a prea reușit, așa că a îngustat străzile și a desființat parcările. Dacă n-a putut să facă parcări, le-a desființat pe cele existente – așa ca plozii care nu pot să-și facă un castel al lor pe plajă (că nu-l lasă părinții, că nu știe, nebănuite sunt căile psihologiei), așa că la plecare le distruge pe cele făcute de alții.

Centrul municipiului, ca Centrul municipiului, nu toată lumea trebuie să-l călărească cu mașina – chit că centuri ocolitoare nu s-au făcut în aproape 20 de ani de ”boccărie”, dar în cartiere, locul în care se întoarce lumea acasă, este dezastru. Dacă oamenii ar putea să-și spânzure mașinile în copaci ca pe cârnați în pod, ar face-o.

Prin urmare, nu este de mirare această parcare extrem de izbutită din Cartierul Mănăștur, pe o pietonală de lângă parcul de pe strada Mehedinți. Măcar s-a asigurat omul de o parcare pentru această seară. Dacă cumva cineva va avea nevoie de o intervenție într-unul din blocurile la care se face accesul pe această pietonală (Salvare, Pompieri, navetă de bere), va trebui să amâne până spre dimineață, moment în care poate cel/cea care a parcat se va duce la serviciu.

Un lucru este cert: nesimțirea atrage nesimțire, exemplul primarului care respectă legile din doi în doi, se transmite și contribuabilului.