Politica

PSD CLUJ culege roadele otrăvite ale transferului de traseiști și penalofili: Președintele PSD Cîmpia Turzii și-a dat demisia

Președintele PSD Cîmpia Turzii, Mihai Șandru, și-a dat demisia duminică seara.

Cei care muncesc și au un crez în politica social-democrată pleacă din PSD Cluj. Că PSD Cluj, prin ”interâmarul” său președinte a început să coopteze în filială tot felul de traseiști și de penalofili.

CITEȘTE: NE PARE RĂU CĂ NU V-AM INFORMAT LA TIMP: PSD-Cluj, tot mai penibil. Miercuri s-au validat adeziunile agariciului Remus Lăpușan și ale altor papagali fugiți la Pro România

Ultima ”achiziție” de penalofili s-a produs în acest weekend când numitul Avram Gal a fost cooptat ”spre colaborare” de către Alexandru Cordoș, transformând PSD Cluj într-un adevărat ”cuibușor de penalofili”.

CITEȘTE: PSD Cluj, cuibușor de penalofili

Prin urmare, nu este de mirare că președintele PSD Cîmpia Turzii, Mihai Șandru, și-a dat demisia. Cam ”moale” demisia, cel puțin declarativ. Bănuim că nu a vrut să facă și el un rău filialei, așa cum îi face Alexandru Cordoș.

Pentru a înțelege mai bine despre ce este vorba, vă lăsăm spre știință un comunicat al proapătului colaborator al PSD Cluj, penalofilul Avram Gal:

Avram Gal ar fi ”jucat tare” la negocierile prin care s-a infiltrat cu tot cu ALDE Cîmpia Turzii în PSD Cluj și a forțat și preluarea PSD Câmpia Turzii, din calitatea de președinte, pe lângă faptul că va fi candidatul PSD la alegerile locale din 2024.

Toate negocierile s-au bazat chipurile pe un sondaj al social-democraților (făcut de domn’ profesor Dîncu), care-l plasa pe Avram Gal peste Gheorghe Rece și Mihai Șandru, în opțiunile electorale.

PSD crede că poate să forțeze câștigarea alegerilor locale la Câmpia Turzii, fiind anunțat faptul că de campania electorală se va ocupa chiar fostul ministru al Apărării, clujeanul Vasile Dâncu. De parcă oamenii de acolo nu știu cine e Avram Gal și ce-i poate pielea.

  • În acest moment, în Consiliul Local Câmpia Turzii, PNL are majoritatea – 11 consilieri, PSD are 5 consilieri, iar ALDE – 3 consilieri.

Chiar nu vedem ce are să se schimbe în 2024.