In vizor

Primarul Floreștiului, Pivariu, OSĂ facă poc de la atâta laudă de sine în presa locală de chitanțier. A dat comunicat cu stadiul lucrărilor. Capela mortuară e aproape gata. Iar canalizarea e în linie dreaptă

Și-a luat și Pivariu din banii comunei sapțiu publicitar la emisiunea de chitanțier în care, de obicei, se duce Emil Boc (dar azi are ședință de Consiliul local, preia presa de chitanțier ce trebuie să preia de pe pagina lui de Facebook). Și-n spațiul publicitar căldicel, dar care nu e decontat ca atare (adică publicitar), zice și Pivariu ce-a învățat de la nen-su Boc: procetente de OSĂ, stadii de ”în linie dreaptă”, faze de ”aproape finalizat” și realizări de ”ni, amu-i gata”.

Așa am aflat că ”Capela mortuară din Tăuți este finalizată în proporție de 90%.”. Așa, flăcău, dă procente. Dar nu uita să spui și câți arbori OSĂ fie plantați de jur împrejurul capelei, să fie ”green” și ”rezilientă”. Că pe ”mobilitate” nu o poți bga, că clienții sunt cam imobili…

E bine ca floreștenii care au treabă la Domnul să afle și faptul că ”Și proiectul capelei mortuare din Luna de Sus își așteaptă avizele și urmează să intre în Consiliul Local.” Deci OSĂ aibă și ei terminal de îmbarcare.

”La strămtoarea Terra lucrările înaintează, s-a decoperat drumul, se lucrează la bordurări. Pe strada Mică din Luna de Sus am ajuns la stratul de asfalt după ce s-a schimbat conducta de apă.”

Deci, ”se înaintează”.

De asemenea nu uităm de nevoia de verde:

”Mă refer și la construirea de noi parcuri și de modernizare a celor existente. Avem în ultimă fază de proiectare parcul pentru animale de companie, care va fi primul de acest gen din Florești. De asemenea, se lucrează și la cel mai pare parc care va fi construit vreodată în comună. Avem întâlniri săptămânale cu antreprenorul care a câștigat licitația.”

Și ce vă spuneți voi la întâlnirile săptămânale? Cum înaintează lucrările, cum sunt în linie dreaptă, chestii? Un mic, o bere le dai, să înainteze lucrările mai iute către linia dreaptă?

Apropos, la lucrările de la Filarmonica Broaștelor de pe strada Porii ai fost să vezi cum sunt în grafic? Sau OSĂ, la fel cum OSĂ și pe strada Narciselor, unde ”se va lucra”, ”unde se vor introduce utilitățile și apoi se va moderniza strada”.

Bogdănele, fă-te că lucrezi!