In vizor

Avram Gal conduce PSD Cîmpia Turzii către penibilul grețos. Social democratul anunță un burger de 6200 de euro pentru fițoșii de la UNTOLD. Cocalarism și maneleală sub sigla PSD Cluj

Patronul restaurantului Transylvania Steak House din Cluj-Napoca, penalofilul traseist social democrat, președintele PSD Cîmpia Turzii, Avram Gal, face paradă de nesimțire și, pe criza aceasta, într-o societate zguduită de grevele celor care nu mai au ce pune pe masă,  anunță un produs de neam prost pentru participanții la festivalul UNTOLD, în special pentru cocalarii care au bani de azvârlit. 

”Am un anunț pentru UNTOLD. Dacă mergeți la UNTOLD, o să avem un burger de 6.200 de dolari, pentru că noi am găsit în America cu 6.000 și vrem să îl facem un pic mai scump.

Cu icre de Beluga, cu Wagyu, (carne de vită – n.a.) din Japonia, și vreau să ne spuneți ce să mai punem în burger, să putem depăși ăia 6.000 de dolari. Până la 6.200 vă las pe dumneavoastră să ne spuneți ce să introducem”, a spus Gal într-un mesaj pentru clienți.

Noi am mai scris despre derapajele ”social democrate” ale acestui individ, dar președintelui PSD Cluj, Vasile Dîncu nu prea i se pare stupid ca partidul său să se dea ”socialist”, dar liderii din subordinea sa să acționeze cocalar-manelist. Dacă acest Gal era un simplu patron de mezelărie putea să facă ce giumbușlucri dorea în economia de piață, dar el este persoană publică, mângâiată pe creștet și pusă în funcție de însuși președintele PSD Cluj, profesor universitar, doctor, Vasile Dîncu. Se poate domn’ Profesor să girați cu inacțiune această porcărie?

E mișto să plângi de mila săracilor râgâind ”belugă” și ”vită Wagyu” dintr-un produs făcut să fie accesibil amărăștenilor, un produs care dă și un indice de piață după care se calculează valoarea de cumpărare a cetățenilor din țările lumii! Cât burgăr d-ăasta de cocalar ”închepe” în PIB-ul României?