Din oras

Primăria încurajează mersul pe bicicletă: pistă pe un singur sens, începe de nicăieri și sfârșește în neant

O demonstrație reușită a lucrărilor executate fără nici un sens și care vădesc preocuparea Primăriei Cluj-Napoca pentru bicicliști, a fost surprinsă de către un clujean. Se întâmplă în cartierul Între Lacuri, unde din nou au fost montați stâlpișorii de demarcație. De fapt, renumita pistă se regăsește pe strada Mureșului, pe un singur sens. Nu este prima oară când pe această stradă sunt montați acești stâlpișori: doar că aceștia au fost înlăturați pentru că îngreunau parcarea autoturismelor. Recent, în urma unui ”proiect”, aceștia au fost reamplasați pe același loc. Doar că spațiul destinat bicicliștilor este extrem de îngust, figurează doar pe un singur sens, iar crengile copacilor atârnă peste porțiunea dedicată bicicliștilor. Și, în modul caracteristic al încurajării transportului alternativ, pista începe de nicăieri și se sfârșește la fel de brusc.

Cu siguranță, în urma unor asemenea ”proiecte” ale autorităților locale, traficul din Cluj-Napoca cu greu mai poate fi decongestionat.

Oare cât timp vor rezista stâlpii de demarcație? Cert este că municipalitatea clujeană își permite să lucreze la aceleași ”proiecte”, pe banii clujenilor.

 

 

 

sursa video: infotraficjudcluj/facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *