Din oras

Primaria ii spune "La multi ani" lui Dumitru Farcas cu un cadou de 10.000 de lei

Dumitru Farcas implineste 75 de ani, ocazie cu care ii uram un sincer si calduros „La multi ani!”. Primaria Cluj-Napoca ne-a luat-o insa inainte – consilierii locali nu numai ca au in plan sa-l felicite pe maestru, dar vor sa dea, din bugetul orasului, 10.000 de lei pentru o petrecere cum se cuvine. 

Hotararea se afla pe lista proiectelor ce asteapta sa primeasca avizul in data de 9 aprilie. Asa cum scrie in actele Primariei,  initiativa e a primarului Primarului Emil Boc, care vrea sa aloce „10.000 de lei de la bugetul local pe anul 2013, pentru sarbatorirea maestrului Dumitru Farcas, cetatean de onoare al municipiului Cluj-Napoca, la implinirea varstei de 75 de ani, cu sprijinul Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca”.

Dar asta nu e de ajuns. Tot saptamana viitoare, Consiliul Local mai sare cu un cadou pentru maestru: sala de spectacole a Casei de Cultura a Studentilor va purta numele lui – tot o initiativa a primarului Emil Boc.

„Asa cum Florin Piersic a primit, tot la 75 de ani, drept cadou, numirea unui cinematograf din oras dupa numele lui, asa va primi si Dumitru Farcas acum”, spune Adam Laszlo, directorul Casei de Cultura a Studentilor.

 

sursa foto: www.mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *