Uncategorized

Primaria Harlem Shake

Weekend-ul acesta, in centrul Clujului va fi organizat, cu sprijinul Primariei Cluj-Napoca, cel mai mare Harlem Shake din Romania. Da, acele spasme mai mult sau mai putin gandite, reglate din aparatul de filmat sa para un gest spontan, pe care unii dintre noi/voi le numesc dans.

Primaria nu s-a gandit pana acum sa-si puna numele pe alte evenimente, poate unele caritabile, cum ar fi Piata Autonoma Cluj, despre care am scris zilele trecute. In schimb, se asociaza cu spasmo-dansul a carui isterie a cuprins mapamondul.

„Cererea a fost aprobata, deoarece a intrunit toate conditiile legale specifice. In acest context, organizatorii evenimentului au apreciat sprijinul institutiei, manifestat doar prin aprobarea respectiva. Orice cetatean, grup formal sau informal care procedeaza in conformitate cu legea, doreste sa se exprime liber si nu incalca normele comunitatii noastre, va gasi deschidere la Primaria Cluj-Napoca”, i-au raspuns reprezentantii Primariei unui blogger interesat de asocierea ciudata.

Acestea fiind zise, cu sprijinul Primariei Cluj Napoca, pe viitor am putea organiza in centrul Clujului urmatoarele evenimente:

  • Parada Gay, eveniment neautorizat de autoritatile locale pana acum
  • Protest topless pentru paine neagra la alimentara din Zorilor
  • adunarea prostituatelor libere din Cluj care militeaza pentru anularea amenzilor date de autoritatile locale
  • intalnirea anuala a tuturor caprelor din judetul Cluj

Ne ajutati sa continuam lista?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *