FOTOGRAFILA

Primăria continuă cu PR-ul mincinos despre cât de minunat este Parcul Armătura sponsorizând fotografii artistice pe Facebook. Realitatea e urâtă: parcul proaspăt renovat arată de parcă ar avea nevoie rapid de o renovare

În loc să bage capul în pământ de rușinea rușinii pe care ar trebui să o simtă Însuși El, Maestrul, după ce clujenii i-au demonstrat ECOCIDUL realizat în Parcul Armătura și lucrările de mântuială, sconsilierii lui Boc au postat, în acest weekendm peste 120 de fotografii realizate în locație, ca să demonstreze. ”artistic”, cât de mulțumiți sunt ”clujenii” de lucrarea extrem de scumpă și de mântuială.

“Parcul Armătura: Fotografii din acest weekend
Proiect realizat cu fonduri europene.
Proiectant general: Studio practica
Mai multe informații despre proiect, pe site-ul Primăriei: https://primariaclujnapoca.ro/informatii publice/comunicate/parcul-armatura-a-fost-finalizat-si-deschis-publicului/“, a arătat Primăria Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Așa arată ”realitatea coafată” (beculețe, stegulețe, filtruțe, chestii):

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane

Ar putea fi o imagine cu 6 persoane şi apus

Numai că și în ”realitatea aceasta coafată” nu se mai văd copiii de bălării:

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi iarbă

Care bălării, la lumina zile (neartistic, cu unghiuri) arată fix așa:

Ar putea fi o imagine cu iarbă

Ar putea fi o imagine cu iarbă

Realitatea necoafată este asta: lucrări făcute-n dorul lelii, neterminate, mizerabile ca execuție, cu o viziune de dalagiu. Parcul proaspăt renovat arată de parcă ar avea nevoie rapidă de o renovare.

Ar putea fi o imagine cu iarbă

Ar putea fi o imagine cu copac şi iarbă

Ar putea fi o imagine cu monument şi iarbă

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Ar putea fi o imagine cu cuşcă de iepuri

Fotografiile necoafate au fost făcute de către Rus Nicu, care a și comentat pe Clujul Civic:

”1. Alei refăcute ( d.p.m.d.v. cu cu placi deck refolosite parca sau luate de la alta lucrare….decolorate, unele mai închise altele mai deschise, unele mai uzate altele mai bune…vezi foto.)
2.Arbori plantați sub arborii deja existenți
3. Pietricele albe decorative ,presărate langa alei, care după părerea mea e un bun material de joaca pentru copii( daca tot nu au elemente de joaca) și care în maxim 2/3 luni vor fi peste tot
4. Bănci de beton care încă nu au primit lemn (vezi foto)
5. Lipsa elementelor de joaca pentru copii. O amarata groapa de nisip
6. Doua căsuțe pentru păsări….găsite cred că la ceva second hand după cum arată….sau păstrate dar da-te cu un grund maro (vezi foto)
7. Zone mari de lipsa iarba ”adică zone cu pământ… deducem că ”covorul de iarba” nu a fost important pentru a se „moderniza”, pastrandu-se iarba de la Doamne Doamne dintotdeauna
8. Și cel mai fain mi se par că arată „bălăriile” dinspre Somes…. că iarba nu o pot numi. Necosita, aspect jalnic, înaltă și de 50 cm. (Vezi foto)
No acum întrebarea e: unde au intrat cele 3,5 milioane de euro? In refacerea terenului de sport, in stâlpișorii de iluminat, in kg de pietricele decorative albe, in toaleta inteligenta, in aleile respective, in copăcei ? Hmmmm.
Atât s-a putut! Dar pentru a câtă oară?
Cum sa „tai panglica” la așa ceva…. panglica lăsată la marginea unei alei, căci coșuri de gunoi nu prea am observat.”