Din oras

Primăria Cluj-Napoca plătește 31 de milioane de lei în plus pentru finalizarea lucrărilor de pe străzile: Valea Chintăului, Valea Seacă și Giuseppe Verdi

Primăria Cluj-Napoca va trebui să plătească mai mult pentru lucrările de modernizare de pe trei străzi din municipiul Cluj-Napoca: Valea Seacă, Valea Chintăului și Giuseppe Verdi. Actualizarea indicatorilor tehnico-economici vor fi discutate în cadrul ședinței Consiliului Local din 12 februarie.

În 2022 au fost aprobați indicatorii tehnico economici pentru obiectivul de investiții „Modernizare strada Giuseppe Verdi” , valoare totală a investiției la acea dată fiind de 20 de milioane de lei.

Valoarea totală a investiției va fi majorată cu 4 milioane de lei, ajungând la 24 de milioane de lei.

Ordinul de începere a fost semnat în noiembrie 2022, iar până la finalizarea investiției (modernizare strada, semnalizări, dotări cu stații de autobuz) au mai rămas de realizat lucrări în valoare de 6,8 milioane de lei. Durata de execuție a lucrărilor este de 18 luni, adică mai 2024.

În octombrie 2022 a fost semnat contractul pentru obiectivul de investiții „Modernizare strada Valea Chintăului” , valoare totală a investiției la acea dată fiind de 68 de milioane de lei.

Valoarea totală a investiției va fi majorată cu 17 milioane de lei, ajungând la 85 de milioane de lei. Lucrările sunt realizate de RADP, iar pentru finalizarea investiției mai trebuie executate lucrări în valoare de 43 de milioane de lei. Termenul de execuție al lucrării a fost stabilit la 18 luni, adică aprilie 2024.

În octombrie 2022 a fost semnat contractul pentru obiectivul de investiții „Modernizare strada Valea Seacă” , valoare totală a investiției la acea dată fiind de 38,8 milioane de lei.

Valoarea totală a investiției va fi majorată cu 10 milioane de lei, ajungând la 48 de milioane de lei. Lucrările sunt realizate de RADP, iar pentru finalizarea investiției mai trebuie executate lucrări în valoare de 25 de milioane de lei. Termenul de execuție al lucrării a fost stabilit la 20 de luni, adică iunie 2024.

Lucrările sunt executate de RADP, iar aceste majorări ale investiției totale sunt cauzate de creșterea prețurilor.

Citește și:

OSĂ avem infrastructură modernă de 25 de milioane de euro pe Valea Chintăului, Valea Seacă și Giuseppe Verdi. După ani și ani de OSĂ.