Din oras

Primaria a “uitat” sa investeasca banii alocati pentru Casa de Cultura, dupa schimbarea directorului PDL-ist

La inceputul acestui an, in bugetul pe 2014 privind investitiile din oras, primarul Emil Boc si consilierii locali au votat alocarea sumei de 200.000 de lei, pentru studiile aferente refatadizarii cladirii Casei de Cultura a Studentilor. Dupa demisia fostului director PDL-ist Adam Laszlo, primaria a “uitat” sa duca la bun sfarsit investitia.

Anul acesta a fost alocata suma de 200.000 de lei pentru Expertiza, Studiu de Fezabilitate si Proiect Tehnic, in vederea modernizarii cladirii Casei de Cultura a Studentilor.

Numai ca, pana acum, banii nu au fost folositi. Cladirea din centrul orasului are mare nevoie de aceasta investitie.

 “De cand am preluat conducerea, dupa conducerea fostului director Adam Laszlo, nimeni de la primarie nu m-a contactat, pentru a discuta despre acest proiect. Cu toate ca s-au alocat bani pentru plan si pentru studiul respectiv, de refatadizare, banii nu au fost folositi, desi exista la bugetul primariei. Nu cunosc motivul, dar stiu cu siguranta ca se discuta acest aspect inca din primavara, in Consiliul Local.

Totodata, se discuta inclusiv de renovarea primului etaj, dar nici pentru acest proiect nu s-a mai discutat. Am avut o intalnire si cu primarul Emil Boc, dar nu a pomenit nimic despre aceste probleme”, a declarat directorul Casei de Cultura a Studentilor, Flavius Milasan.

Unele surse din institutiei spun ca aceste investitii nu se fac deoarece noua conducere este de alta culoare decat majoritatea din Consiliul Local Cluj-Napoca.

Daca inainte, Casa de Cultura era condusa de un PDL-ist – Adam Laszlo, acum este administrata de un consilier PSD, Flavius Milasan.

Reprezentantii Biroului mass-media din Primaria Cluj-Napoca nu au precizat motivul pentru care nu s-a mai realizat aceasta investitie.

“Ca procedura, daca nu se cheltuie acesti bani se rectifica bugetul si se muta in alt capitol bugetar”, a aratat Oana Buzatu, purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Foto: ziuadecj.realitatea.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *