Justitie

Prim-procurorul de la Huedin trece la Parchetul Militar Cluj

Parchetul Militar Cluj primește în echipă un prim-procuror de la Huedin. Consiliul Superior al Magistraturii a aprobat transferul procurorului civil George Ion Pop la structura de anchetă militară. Potrivit deciziei, magistratul de la Huedin își ocupă funcția de procuror militar începând cu data de 1 iulie, moment în care funcția de prim-procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin devine vacantă. 

„Nu a fost un procuror strălucit la Huedin. Într-adevăr, când i se punea pata pe un dosar, destul de rar, lucra minuțios. Dar să vă imaginați că e genul de procuror care nu poate să se uite în ochii celor pe care îi audiază ca are un fel de trac și e destul de ciudățel. Mai mult, sunt oameni care îl au la suflet și îl protejează. Știa lumea că o să își pregătească un transfer spre o unitate unde e mai puțin de lucru”, spun sursele Ziar de Cluj. 

George Ion Pop a ajuns la șefia Parchetului Huedin de pe funcția de magistrat la Parchetul Tribunalului Satu Mare. Potrivit declarației de avere, acesta deține un apartament în Cluj-Napoca și un autoturism Opel Crossland X. Mai mult, acesta are 30.000 de euro depozitați la Banca Transilvania, iar pentru funcția de prim-procuror la Huedin a căștigat aproximativ un salariu lunar de 12.500 de lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *