Din oras

Preparat high-end la Charlie: salata cu omizi si rib-eye argentinian! Ce a patit un clujean la finalul cinei depaseste orice limita de tupeu!

Un clujean ce lua o cina de business cu partenerii sai de afaceri la cunoscutul bistrou din Piata Muzeului, Charlie, a comandat salivand una dintre fripturile de top la care restaurantul facea reclama: 

un rib eye de vita argentiniana alaturi de o salata suculenta. Atata doar ca din salata suculenta mi ti s-a itit si o omida suculenta, spre greata clientului care a returnat friptana la bucatarie.

Socul a venit la nota de plata cand clientul a fost surprinsa sa vada ca trebuie sa plateasca si vita cu salata cu omizi, desi o returnase la bucatarie.

Asta da, tupeu! „Am platit-o”, a spus clientul intr-un comentariu lasat pe pagina oficiala a restaurantului, care a spus ca nu va mai calca in viitorul apropiat la Charlie. Managementul restaurantului nici nu s-a chinuit sa ii raspunda omului, macar cu cateva scuze.

Charlie este detinut de Farcas Lucian Valentin pe firma Funcraft si anul trecut a luat-o rau in freza datorita COVID: a declarat doar 2300 de euro profit. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *