Din oras

Poziţia reprezentanţilor Sălii Polivalente, după ce un copil de 9 ani a căzut printr-o gaură din peluză

Un junior în vârstă de 9 ani al clubului U-Banca Transilvania s-a lovit rău sâmbătă seara, la meciul de baschet masculin dintre echipa clujeană şi CSM Oradea, disputat în Sala Polivalentă.

Acesta a căzut printr-o gaură existentă între treptele peluzei a doua, retractabile, a sălii clujene, de la o înălţime de aproximativ cinci metri, şi a fost transportat de urgenţă la spital cu mâna fracturată. La câteva ore după incidentul, care, din fericire, nu a avut urmări mult mai grave, conducerea Sălii Polivalente a remis un comunicat în care se precizează că va urma o anchetă în acest caz, viceprimarul Gheorghe Şurubaru fiind cel care va coordona comisia care va analiza acest incident, potrivit CJSport.ro.

“Urmare a incidentului petrecut în data de 12 martie 2016, la meciul de baschet masculin dintre U Banca Transilvania și CSM Oradea, vă comunicăm faptul că a fost constituită o comisie tehnică de anchetă în cadrul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, care va stabili circumstanțele și cauzele producerii incidentului și se va analiza atât starea construcției, cât și starea echipamentelor din sală. La finalizarea acestei întruniri se vor stabili responsabilitățile tuturor factorilor implicați (constructor sală, furnizor echipamente, organizator evenimente, administrația sălii). Ne exprimăm regretul pentru incidentul nefericit de aseară și transmitem compasiunea noastră tânărului sportiv și familiei acestuia. Vom reveni cu detalii cu privire la bunul mers al anchetei”, se arată în comunicatul semnat de conducerea sălii clujene.

Tânărul de 9 ani a primit primul ajutor din partea echipajului de pe ambulanţă venit special pentru meciul de baschet, după care a fost transportat la spital. Băiatul a fost anesteziat şi oasele de la antebraţ i-au fost puse la loc, dar acesta acuză şi câteva dureri la piciorul stâng.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *