Din oras

FALS grosolan / PSD-ista Aurelia Cristea minte in continuare in CV-ul de pe site-ul Camerei Deputatilor ca ar fi profesoara la UBB! Purtatorul de cuvant al Universitatii: "Nu poate fi!"

Candidatul PSD la primaria Clujului, doamna Aurelia Cristea, are in CV un fals cat Parlamentul mentionand pe site-ul Camerei Deputatilor ca este profesor asociat la UBB, desi ea e numai doctoranda, arata Evenimentul Zilei citand un site ce publica un pamflet. 

Desi i s-a mai atras atentia asupra acestei minciuni inca de acum doi ani, pesedista Cristea Aurelia nu a facut niciun demers sa corecteze falsul, pentru a avea beneficii de imagine.

Print screen-ul atasat este facut astazi 13 martie 2016 si arata negru pe alb ca doamna deputat a mintit si minte in continuare in CV.

Informatia privind falsul a fost dezvaluita prima oara in saptamanalul Gazeta de Cluj care relata inca de acum doi ani „incidentul”:

 

Aurelia Cristea nu ar fi putut deţine titlul de profesor asociat, ea fiind doctorandă a UBB, studiind sub îndrumarea profesorului Adrian Ivan. Purtătorul de cuvânt al UBB, Paul Fărcaş, a declarat că Aurelia Cristea a ţinut o serie de seminarii, dar că nu poate fi considerată profesor asociat.

“Am discutat cu domnul profesor Ivan şi mi-a spus că în calitate de doctorand, Aurelia Cristea a predat seminarii la UBB, fără ca ea să fie remunerata. Ea nu îşi poate asuma titlul de profesor asociat al UBB”, a declarat purtătorul de cuvânt al UBB. Oficialii UBB au mai confirmat că Aurelia Cristea nu apare pe statele de plată ale UBB pe intervalul 2013-2014. 

“Doamna Aurelia Cristea nu apare în notele resurselor umane că ar fi plătită de UBB. Acest lucru arată că nu putea fi profesor asociat”, a declarat Fărcaş.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *