FEISBUCISME

Polițiștilor, primiți cu M**A?

Scris de 84

Subiectul e simplu: Despescu anunță înființarea Poliției Siguranță Școlară, o structură națională cu 266 de polițiști în țara, care se va ocupa de stoparea fenomenului de bully și coordonarea autorităților școlare și a unităților de învățământ pe partea de siguranță rutieră etc bla bla. 
Zice Trif de dimineață „hai să întreb cine o să fie șeful structurii teritoriale de la Cluj”. Întreb la IPJ Cluj și nu se știa nimic despre subiect. Voi deja i-ați dat like și share pe paginile voastre, mega extaziați, mega încântați. Ce drăgu, Despescu se gândește la micuți și la siguranța lor. Apropo, cei de la Prevenire, din fiecare județ deja au atribuții cu campanii de siguranță rutieră, educație rutieră, educație anti bullying. Fluturași, jocuri și vizite.
Să ne întoarcem la oile noastre.
Zic, hai să sun și la Bistrița-Năsud și la Sălaj. Și la inspectoratele de acolo e beznă totală.
Într-un final sun la IGPR la, cred eu, Inspector principal de poliție – Bogdan GHEBAUR, care îmi zice că e în concediu și să sun la Ramona Dabija. * nu mă pot abține să nu îmi amintesc zicala cu ”de ce mă f**e grija” hahahaha
Ramona e amabilă și îmi spune ce am auzit de la trei județe: domnișoară, așa au făcut și cu înființarea Poliției Animalelor.
Adică nu s-au consultat cu nimeni. „Faceți vă rog o solicitare să întrebăm și noi la MAI care e faza cu această Poliție Siguranță Școlară”.
Deci, cred eu că sunt două variante:
1. cei 266 de polițiști pentru Polița Siguranță Școlară vor fi scoși dintr-un sac magic dă pă la CAPTALĂ și împărțiți cam 6.6 capete per județ.
2. cei 266 de polițiști sunt deja în inspectoratele județene și o să afle în ultimul moment că sunt mutați la o nouă structură, posibil cu salar de start de kkt, că doar așa se nasc procesele pentru diferențe salariale și mutări intempestive, fără să aibă fișa postului, cu un program de lucru de tip ghișeu ANAF, cu pregătirea de acasă: răbdare cu copiii altora că depun plângeri părinții.
Oricum, la cum a făcut această declarație populistă domnul Despescu e clar că: e campanie, tot planul e în capul lui (ca un bucătar într-o fabrică de bere care își pierde jobul dacă zice rețeta celorlalți, oricum e cel mai bine plătit din firmă), că iar pică greul pe șefii de structuri care au devenit psihologi care iau cu buna subalternii rugându-i să facă parte din marele plan a lui big boss, să se conformeze și să accepte schimbarea.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 3 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 3 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 3 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 5 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 15 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 17 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 22 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 23 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 1 day Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 1 day In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE