Rautacisme

PMP Cluj mulțumește Alianței PSD-UNPR-ALDE pentru consilierul local din CL Cluj. PMP absoarbe UNPR

Scris de 444

Lumea chiar uită că UNPR a fost invenția lui Traian Băsescu, care numai așa a reușit să mai rupă din nasul Uniunii Social Liberale care era atât de sus prin vara anului 2012, încât aproape că a reușit să dea o lovitură de stat.

Cum pentru alegerile din toamnă USL2.0 (care mimează ciuda și ura de clasă sub denumirea de PSD și PNL) iar își exersează ținerea nasului pe sus, era timpul pentru o nouă re-evaluare a UNPR de către Traian Băsescu. Așa că, după retragerea Generalului Izmană din politică, Traian Băsescu l-a decis pe Valeriu Steriu că ce a rămas din UNPR (după ce cadrele PSD s-au retras la vatră în partidul mamă, la fel și cadrele PNL) să fuzioneze prin comasare cu PMP. Cel puțin așa susțin cei de la Evenimentul Zilei că le-au șoptit la ureche surse politice. Care surse spun nu numai că cele două partide participă împreună pe aceiași listă la alegerile din toamnă, dar și că cele două partide vor fi la nivel de egalitate în structurile de conducere a noii formaţiuni, structurile fiind alcătuite pe principiul de 1 la 1 între vechiul UNPR şi vechiul PMP.

În concluzie, PMP Cluj chiar a învins la alegerile locale. Cu ajutorul Alianței PSD-UNPR-ALDE a dus un conilier local în CL Cluj-Napoca și s-a procopsit nu numai cu Ștefan Dimitriu, eternul președinte al Camerei de Comerț și Industrie Cluj, dar și cu Liviu Neag, directorul CTP, eternul vicepreședinte al UNPR Cluj. Sperăm să nu-l dea afară Emil Boc. Și uitam să o spun: PMP câștigă primăria Baia Mare. Va fi mai greu de explicat de ce stă primarul Cătălin Cherecheș în arest în loc de Primărie. Te pimenești că DNA știa de fuziune încă de când l-a arestat pe Cherecheș pentru mită și alte alea din domeniul corupției?

COMPLETARE: Președintele PMP Traian Băsescu și președintele UNPR Valeriu Steriu tocmai ce au anunțat fuziunea prin absorbție dintre PMP și UNPR. Noul partid se va numi, astfel, tot Partidul Mișcarea Populară și își va păstra însemnele. Fiecare partid va avea câte doi prim-vicepreședinți și câte un președinte executiv, potrivit anunțului făcut de Băsescu.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 2 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 4 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 5 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 5 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 7 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 7 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 8 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 8 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 10 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE