Rautacisme

Emil Boc s-a lăudat recent cu Ștrandul Sun, unul admirabil, sublim modernizat, dar care lipsește cu desăvârșire ca opțiune pentru clujeni

Joia trecută, întrebat la radio de ce nu se amenajează Ștrandul Municipal, aflat de multă vreme în paragină, Emil Boc a dat vina pe privați. A precizat însă că Primăria are Ștrandul Sun, pe care l-a modernizat, îl amenajează ș.a.m.d. Astăzi a ieșit însă la iveală că anul acesta Ștrandul Sun va rămâne închis. Primarul Boc s-a lăudat cu un ștrand admirabil, modernizat sublim, putem zice, dar care lipsește cu desăvârșire, ca opțiune pentru clujeni.

„De ce nu se amenajează Ștrandul Municipal? Ca oraș, suntem obligați să mergem în alte localități la bălăceală!!! Nu-i păcat că trebuie să cheltuim banii în alte locuri???”, l-a întrebat un clujean pe primarul Emil Boc, prezent la obișnuita emisiune radiofonică de joi, difuzată și pe Facebook.

Emil Boc i-a răspuns că Ștrandul Municipal nu ține de Primărie, fiind privat, dar că:

Ce avem noi este Ștrandul Sun, pe care l-am modernizat, îl amenajăm și îl ținem în continuare, categoric, să fie un element care să contribuie la… categoric că este puțin, nici nu spun asta, dar acolo unde privații, la Băile Someșeni, pe care trebuiau să le facă tot privații, nu s-au înțeles… păcat, pentru că sunt obiective mari care ar fi putut fi realizate, deși noi am contat, sincer noi am contat foarte mult că Băile Someșeni se vor face, pentru că reprezintă și o tradiție și o rezonanță în memoria clujenilor, dar nu au fost făcute!”

Ei bine, „noi” nu avem Ștrandul Sun:

Anul acesta nu se va deschide ștrandul Sun. Pentru moment nu avem condițiile care sunt solicitate. Noi am cerut un punct de vedere de la DSP, dar ni s-a comunicat că nu vom putea deschide dacă nu respectăm anumite condiții. Bazinul olimpic funcționează, acolo pot merge cei care doresc să înoate. Sunt mai multe variante pentru investițiile care se pot face acolo. Le vom discuta și cu municipalitatea și vom lua o decizie. Anul acesta a fost un an dificil din cauza pandemiei, la fel ca și anul trecut, și tot ce a însemnat astfel de activități au fost puțin viciate”, a declarat astăzi, pentru Ziar de Cluj, Doru Teodorescu, purtătorul de cuvânt al RADP Cluj.

Așadar, nu avem Ștrandul Municipal și Băile Someșeni pentru că privații…, dar nu avem nici Ștrandul Sun, pentru că Primăria…

Avem doar opțiunea de a merge în alte localități la ștrand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *