PubliNews

Pentru sportivi: suplimente nutritive de top la cel mai vechi magazin de profil din Cluj

Pe strada Memorandumului numarul 23, intr-o curte interioara se gaseste cel mai vechi magazin de suplimente nutritive pentru sportivi din Cluj. Deschis inca din 2003 de un tanar care a inteles culturismul si sportul in general, M&C Muscles si-a dorit inca de la inceput sa ofere sustinere organismului si sfaturi profesioniste celor care doreau sa isi ajute organismul si prin alimentatie.

MC Muscles

M&C Muscles ofera o gama larga de suplimente nutritive pentru sportivi, proteine, aminoacizi, gainere, anticatabolice, creatina, volumizatoare musculare, energizante, vitamine, minerale si suplimente pentru sanatate (ginseng, luteina, colagen, omega 3, crom). De asemenea, aici puteti gasi si accesorii pentru antrenament, shakere, recipiente pentru bauturi, tricouri, centuri, bandaje pentru incheieturi si manusi. 

Pe rafturile celor doua magazine din Cluj, cei de la M&C Muscles se mandresc cu doua branduri englezesti cunoscute printre sportivi, pentru care sunt unici distribuitori: Olimp si My Protein.

Brandul Olimp Sport Nutrition se lupta din 1990 pe piata de suplimente nutritive pentru intaietate cu cei mai importanti producatori. A reusit sa se impuna datorita politicii sale de a oferi produse de calitate si de a ajuta la imbunatatirea calitatii vietii si a starii generale. Prioritatile sunt cercetarea si dezvoltarea de produse, dar si impunerea pe piata europeana. 

Olimp Nutrition MC Muscles

MyProtein este o companie britanica care se mandreste, printre altele, cu produse calitative, eficiente, la preturi foarte bune. Iar politica de pret este respectata si de distribuitorul clujean, acesta adoptand un adaos foarte mic. 

MyProtein MC Muscles

M&C Muscles este unicul distribuitor al produselor Olimp Sport Nutrition si MyProtein in Cluj si are o gama foarte variata de produse.

Www.mcsuplimente.ro este site-ul nou-nout al companiei clujene. Pe langa datele de contact, pe site gasiti informatii foarte importante despre alimentatia sportivilor, grupele alimentare si suplimente.

Produsele le gasiti la cele doua magazine. Pe strada Memorandumului nr. 23 (pe partea cu Electrica, in curte), intre 10 si 18 de luni pana vineri, iar sambata intre 10 si 13, iar in Piata Marasti, la etajul al doilea, chiar sub sala de fitness, magazinul fiind deschis intre 10 si 19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *