Rautacisme

Pentru că în județul Cluj nu mai sunt probleme de rezolvat, deputatul PSD Horia Nasra a luat-o pe arătură

Scris de 267

Pentru că în județul Cluj nu mai sunt probleme de rezolvat, din lipsă de activitate, deputatul PSD Horia Nasra a luat-o pe arătură, raportând, printr-un comunicat de presă, majorarea cu 111% a exporturilor de grâu românesc, o meteahnă comunistă de care se pare că tinerii lideri ai PSD încă mai sunt bântuiți. 

Într-un pur limbaj de lemn ceaușist, liderul Partidului Social Democrat Cluj se laudă cu admirabila producție sporită la hectar, datorată obiectivelor îndrăznețe ale programului de guvernare PSD:

„PSD prin programul de guvernare și-a propus obiective îndrăznețe pentru agricultura din România având în vedere potențialul agricol foarte mare. Primul pas a fost acordarea subvențiilor la timp, apoi importantă a fost măsura prin care fermierii autohtoni vor beneficia de credite ieftine, pentru achiziția de terenuri agricole, pentru asigurarea capitalului de lucru și a investițiilor necesare.

Conform analizei agenției `United States Department of Agriculture – Foreign Agricultural Service` strategia PSD privind agricultura este confirmată de rezultatele primelor luni, exporturile de grâu românesc s-au majorat cu 111% ajungând la un total de 3,8 milioane de tone față de cele 1,8 milioane de tone din intervalul anului trecut.

Aproximativ 80% din exporturi au avut ca destinație Vietnam, Egipt, Iordania sau Libia iar agenția americană a preconizat pentru 2017 și o creștere a  exporturilor de făină în Africa și Orientul Mijlociu” a declarat deputatul Gabriel Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Așteptăm cu mult interes viitoarele comunicate de presă ale liderului social-democrat, care, cu siguranță, vor conține planul cincinal pentru agricultură. În acestea vom fi, cel mai probabil, anunțați că România, datorită partidului iubit, PSD, va deveni în curând grânarul Europei și chiar al întregii lumi, urmând a depăși în cifre recordurile mondiale la export către țările tovarășe și prietene. 



ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 8 hours General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
 • Acum 8 hours Politica
  “DOTTORE” LA “DOTTORE”, NU CRITICĂ “DOTTORATUL”. Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa lui și a lui Lucian Bode: “Lăsăm să se desfășoare procesele din justiție”
 • Acum 8 hours Politica
  MINCIUNA, BOALĂ PROFESIONALĂ ÎN FAMILIA LIBERALĂ: Ligia Deca le-a spus liderilor PNL că Legile educației ar fi stat deja în consultare și că trebuie aprobate până în luna iunie pentru a nu pierde bani din PNRR. În realitate, proiectele nici acuma nu sunt publice!
 • Acum 8 hours In vizor
  În 2020, lui Piţurcă Jr. i se fluidizau în conturi 11 milioane de lei din conturile Ministerului Apărării. Luni, măştile neconforme din acel contract, l-au verticalizat pe Piţurcă Sr. direct în poartă la DNA
 • Acum 9 hours Din oras
  AICI SUNT VOTURILE DUMNEAVOASTRĂ: Primăria plătește 14 milioane de lei compensaţie pentru căldură clujenilor
 • Acum 9 hours Politica
  PSD își face planurile pentru preluarea conducerii Guvernului: puncte “fierbinți” în relația cu PNL
 • Acum 9 hours Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Campanie pe #Clujul_Civic: “Haideți să îi încălțăm pe micuții de la Pata Rât. Eu pot trăi fără 100 de lei în portofel, dar ei cum pot trăi fără încălțăminte?!”
 • Acum 10 hours In vizor
  Din 2014 suntem anunţaţi că se va putea ateriza şi “cu ceraceaful pus pe geam” pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Banii ăia s-au topit ca şi o ceaţă. Acum suntem “ameninţaţi” cu un nou sistem ultra-modern. BONUS: care este diferenţa dintre cei 150 de metri din 2014 şi cei 150 de metri din 2023? S-a devalorizat şi metrul de atunci?
 • Acum 10 hours In vizor
  Cum arată un proiect european la Dej. Apa din rigole refulează prin canalizare în casele oamenilor
 • Acum 11 hours In vizor
  VAL DE REVOLTĂ LA CLUJ DUPĂ CE STATUIA LUI IULIU MANIU A FOST TRATATĂ CA UN DEŞEU: “Spargerile de asfalt, rebordurările continuă în Cluj fără ruşine”. Constatăm că Boc nu ştie ce să mai mintă
 • Acum 12 hours Din oras
  DE CE NU NE MIRĂ? După ce a pus monopol pe Cluj, Supercom își dă arama pe față: tarifele aproape s-au dublat, dar gunoiul nu e ridicat
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE