Uncategorized

Pensionarii clujeni, pregatiti de ample PROTESTE din cauza AFLATOXINEI

Asociatiile de pensionari din Cluj-Napoca au transmis un comunicat de presa in care au criticat dur decizia Autoritatii Nationale Sanitar Veterinare de a inchide automatele de distribuire a laptelui, din cauza suspiciunilor de contaminare cu aflatoxina.

Vomir Veniamin Manastureanu, presedintele Asociatiei Pensionarilor Clujeni, Aripa Tanara, ne-a declarat ca oamenii sunt nemultumiti, pentru ca se obisnuisera cu aflatoxina:

„Domnul presedinte al ANSV a luat-o razna, altfel nu imi explic cum a putut lua o asemenea decizie. Noi, pensionarii, am prins drag de aceasta aflatoxina, mai ales dupa reclama aia la vopsea cu Aspergillus! Ca poate domnul de la Sanitar Veterinar nu stie, dar aflatoxina asta e produsa de Aspergillus si pentru noi e ca un adevarat drog! Dupa ce ca avem pensiile mici si nu ne permitem, ca toti liceenii, etnobotanice, acum ne fura si aceasta ultima placere! Acum, vom fi nevoiti sa crestem cannabis in apartamente…”.

Supararea presedintelui asociatiei este impartasita si de clujeni, care cred ca, intr-adevar, decizia ANSV este una aberanta.

„Domnule, de cand laptele continea aflatoxina, pensionarii nu mai patrulau dimineata prin tot orasul cu troleibuzele. Isi luau de la automatul de langa bloc un litru de lapte si il beau cu sotia si erau amortiti cateva ore. Acum, iarasi va trebui sa stam in picioare in drum spre serviciu, ca sunt pline autobuzele!”, ne-a declarat un tanar.

Una dintre solutiile sugerate de asociatiile de pensionari sunt furnizarea pe baza de retete compensate 100% a aflatoxinei, fie sub forma de praf de tras pe nas, fie sub forma injectabila.

Foto: inainte.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *