Rautacisme

Pe unde, Maestre, printre gropile de la metrou, OSĂ se facă culoar de transport public din Mănăștur până în Mărăști?

Ne comunică Emil Boc de la emisiunea sa de chitanțier: ”Sper ca după finalizarea străzilor Mărginașă și Fabricii de Bere, să avem un culoar, din Mănăștur până în Mărăști, de transport public prioritizat”.

Normal, firesc, ”lucrările sunt în grafic” – asta deși lunile Calendarului de finalizări proiecte s-au cam amestecat între ele: mai e octombrie, octombrie e decembrie, ce mai, până și Calendarul este agățat în cui pe harta Clujului, care e agțăată pe harta Lumii, uneori a Universului.

Ce-i drept, pe traseul proaspetelor renovări s-ar cam afla și traseul metroului, cu stațiile sale. Iar dacă tunelurile are să le sape un ”șobolan” sau ce altă dihanie va aduce primarul să o facă, stațiile sunt de suprafață. Așa că dacă se va întâmpla metroul, se va distruge ce tocami s-au îngropat niște bani în.

Dar e important să citim tot ceea ce zice Boc, nederanjat de întrebări incomode la emisiunile sale de chitanțier, în cheia lui ”s-ar putea”. Că și proiectul de moderizare a străzilor de la Calea Mănăștur și până la Mărginașă S-AR PUTEA FINALIZA cu un culoar dedicat transportului în comun, dar și proiectul metroului S-AR PUTEA să OSĂ se facă.

Zic să ne concentrăm pe centura metropolitană care se va scoate din nou la licitație, dar numai pe tronsonul doi și S-AR PUTEA să vedem și vreun câștigător.