FOTOGRAFILA

Parcul Central, dat pe bani de semințe de către Emil Boc către Untold, a fost efectiv călcat în copite de festivalieri

Să-i mulțumim Excelenței Sale, Însiuși Lui, Primarului Untold, că a dat pe bani de semințe Parcul Central în chirie la Untold pentru a fi muls în interes personal de către Buta și efectiv călcat în copite de către festivalieri.

CITEȘTE ȘI: Boc a prostituat Clujul pentru Untold, ca un proxenet administrativ: i-a inchiriat lui Buta Parcul Central cu 40 de bani pe zi metrul patrat, bani de seminte. DOVADA

Urmează să ni se spună poveștile cu pești despre cum, pe banii organizatorilor, va fi refăcut totul ca înainte. Numai că, poveștile acestea să le vândă non-administrația aceasta publică locală papagalilor care o mai cred: banii nu sunt ai festivalului, sunt banii mulși în urma sechestrării pe bani de nimic a bunurilor orașului. Iar la modul total netransparent în care știe să comunice cu propriii săi cetățeni această non-administrație locală, noi habar nu avem dacă refacerea parcului chiar se va face pe banii organizatorilor acestui ESCROUNTOLD.

La câte minciuni sfruntate scoate Emil Boc pe gură, în rafală, cine să-l mai creadă în afara șoșonarilor lui de partid și de primărie?

Priviți și admirați bunul Orașului:

 

FOTOCREDIT: Ziarul Făclia