General

Boc a prostituat Clujul pentru Untold, ca un proxenet administrativ: i-a inchiriat lui Buta Parcul Central cu 40 de bani pe zi metrul patrat, bani de seminte. DOVADA

Noaptea ca hotii, deci pe silent, Emil Boc i-a semnat lui Bogdan Buta, patronul Untold, cu doar cateva zile inainte de inceperea festivalului, autorizatia de “comert stradal” pentru “manifestatia publica” ce a innebunit clujenii in ultimele patru zile.
Boc latra pe canalele media platite ca “orasul castiga” din Untold.
Avand in vedere documentul de mai jos, este evident ca orasul pierde: Buta face peste 12 milioane de euro din eveniment, iar Clujul ii este pus la dispozitie pe bani de nimic.
Nu e exagerare: convingeti-va singuri.
In timp ce bietii comercianti care isi castigau existenta pe Aleea Stadion vanzand sucuri, dulciuri, placinte, au fost alungati definitiv, Buta a primit INTREGUL PARC cu 0,4 lei pe zi per metru patrat. De notat ca Boc i-a permis lui Buta sa plateasca aceasta suma modica bagand in scripte ca suprafata va fi folosita doar patru zile, cat se desfasoara Untold.
In fapt, Parcul Central este blocat de Buta pe o perioada mult mai larga, cu 10 zile inainte de festival, pentru asezarea elementelor de logistica, si cu peste o saptamana dupa finalul Untold, pentru strangerea acaraturilor. Pentru perioada asta “blana”, Boc a facut o “magie” si a pus ca “amenda” pentru “deranj” cateva sute de lei, adica ceva strigator la cer.
De ce avutia publica nu se poate indestula de la milioanele Untold, cerand chirii corecte, asa cum fac alte mari orase din strainatate care organizeaza evenimente? Pentru ca Boc poate, el e stapanul Clujului.
Buta violeaza si bugetul judetului, caci si de la Alin Tise inchiriaza stadionul pe bani de o masa la restaurant.
Dormiti linistiti, clujeni, oamenii lui Boc se fac milionari pe spatele si in aplauzele dumneavoastra.