Din oras

Paradisul Prichindeilor, gradinita cu inclinatii spre arta

Gradinita Paradisul Prichindeilor pune accentul pe predarea limbilor engleza si germana. Sub conducerea lui Jaradat Mihaela si Bojan Daniela, isi desfasoara activitatea sase educatoare principale, trei educatori asistenti, un profesor arta, un profesor muzica si un psiholog. Paradisul Prichindeilor dispune de 8 sali de curs, 1 sala de mese, 1 cabinet metodic, 1 cabinet psihologic, 2 bucatarii cu circuitele aferente (copiii pot primi pana la 3 mese pe zi), 1 sala de sport, 1 sala de spectacole, 1 cabinet medical si un loc de joaca de 400 de metri.

„Ne-am propus sa fim speciali prin tot ceea ce intreprindem: de la amenajarea acestui loc magic, in care am asezat masute, scaunele si patuturi, toate asa frumoase ca pentru prichindei, la jucariile si jocurile care incanta ochii si imaginatia copiilor, dar, mai presus de toate, la selectia unei echipe de profesionisti capabili sa ofere copiilor grija, educatie si mai ales dragoste”, spun reprezerntantii gradinitei.

Programul copiilor e normal (pana la 13), prelungit (pana la 16) sau lung (pana la 19), iar preturile sunt putin mai mari decat la alte gradinite particulare: 630 de lei, respectiv 830 de lei. La aceste sume se adauga mesele zilnice ale micutilor, care costa 11 sau 12 lei, in functie de program.

Planuri mai pentru viitor

Pe langa curricula nationala, la Paradisul Prichindeilor, celor mici li se ofera o varietate de activitati extracurriculare: vizionari spectacole de teatru, teatru de papusi, circ, vizite la muzee, excursii, drumetii, serbari ocazionale, picnicuri si activitati in aer liber, aniversari si onomastici, dar si un club de vara. De asemenea, la gradinita se predau cursuri de teatru, dans modern si pictura.

„Credem cu convingere ca gradinita „Paradisul prichindeilor” va deveni, in scurt timp, una din institutiile de referinta ale invatamantului prescolar clujean”, mai spun reprezentantii gradinitei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *