PubliNews

Oncos deschide magazinul cu numărul 71 în Florești

Scris de 694
magazin oncos

Floreștenii amatori de pâine proaspătă, ouă și carne de la pui crescuți după tradiții transilvănene, produse de la producători locali și o ambianță plăcută la shopping au o nouă locație la dispoziție.
Pe strada Eroilor, la numărul 17, Oncos a deschis magazinul cu numărul 71.

Vasile Onaca, proprietarul Oncos, a declarat: „Ne face o deosebită plăcere că deschidem un magazin în Florești, pe strada Eroilor, o stradă frumos amenajată și foarte fluidizată. Sperăm să avem vânzări bune, clienții din Florești să se bucure de produsele noastre.”

Magazinele Oncos pot fi întâlnite în șapte județe: Cluj, Mureș, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Alba, Maramureș, Bihor.

Vasile Onaca, proprietarul Oncos, are planuri mari, să ducă Oncos și mai aproape de români, cu un design fresh.

„Următoarele magazine pe care le vom deschide, pentru că avem un plan… aș spune ambițios, de a deschide 100 de magazine. Vom face deschideri în perioada următoare, dar în același timp vom implementa acest tip de magazin și în cele pe care le avem deja deschise”, a spus Onaca.

Ca în fiecare magazin Oncos, și în cel mai nou, din Florești, cumpărătorii au fost întâmpinați cu prețuri foarte bune și marfă proaspătă.

„Pentru anul 2023 dorim să ne dezvoltăm în continuare. Ceea ce aș vrea să vă spun este faptul că am dori să facem magazine în care să vindem produse ale producătorilor locali. Vrem să dezvoltăm un parteneriat mai puternic cu producătorii din zonă. Noi am spune că e bine să mâncăm de lângă noi, să mâncăm produse românești, să sprijinim producătorii locali”, a completat proprietarul Oncos.

Ați reținut unde e cel mai nou magazin Oncos? Florești, strada Eroilor numărul 17.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 hours Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 3 hours Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 4 hours Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 5 hours Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 5 hours Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 5 hours Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
 • Acum 5 hours Vocea ta
  Boc a băgat “metroul” cu ranga în PNRR, și acum vrea să se scoată
 • Acum 5 hours Din oras
  NICI SĂ MORI NU-I IEFTIN ÎN CLUJ-NAPOCA: Se majorează tarifele pentru înhumarea persoanelor decedate
 • Acum 6 hours Justitie
  Procesul constructorului care a surpat strada Victor Papilian fuge din instanțele clujene
 • Acum 6 hours In vizor
  Comedia lui Boc: Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația pentru modernizarea DN 1 pe un studiu de fezabilitate incomplet, acuză USR. Completările și clarificările depășesc volumul de date din documentația propriu-zisă
 • Acum 7 hours In vizor
  Numele lui Rareş Bogdan, în dosarul privind spaţiile comerciale de la Otopeni. Reacția prim vice preşedintelui PNL: “Mâine o sa fiu acuzat că cresc găini şi mânănc copii”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE