PubliNews

Oncos deschide magazinul cu numărul 71 în Florești

magazin oncos

Floreștenii amatori de pâine proaspătă, ouă și carne de la pui crescuți după tradiții transilvănene, produse de la producători locali și o ambianță plăcută la shopping au o nouă locație la dispoziție.
Pe strada Eroilor, la numărul 17, Oncos a deschis magazinul cu numărul 71.

Vasile Onaca, proprietarul Oncos, a declarat: „Ne face o deosebită plăcere că deschidem un magazin în Florești, pe strada Eroilor, o stradă frumos amenajată și foarte fluidizată. Sperăm să avem vânzări bune, clienții din Florești să se bucure de produsele noastre.”

Magazinele Oncos pot fi întâlnite în șapte județe: Cluj, Mureș, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Alba, Maramureș, Bihor.

Vasile Onaca, proprietarul Oncos, are planuri mari, să ducă Oncos și mai aproape de români, cu un design fresh.

„Următoarele magazine pe care le vom deschide, pentru că avem un plan… aș spune ambițios, de a deschide 100 de magazine. Vom face deschideri în perioada următoare, dar în același timp vom implementa acest tip de magazin și în cele pe care le avem deja deschise”, a spus Onaca.

Ca în fiecare magazin Oncos, și în cel mai nou, din Florești, cumpărătorii au fost întâmpinați cu prețuri foarte bune și marfă proaspătă.

„Pentru anul 2023 dorim să ne dezvoltăm în continuare. Ceea ce aș vrea să vă spun este faptul că am dori să facem magazine în care să vindem produse ale producătorilor locali. Vrem să dezvoltăm un parteneriat mai puternic cu producătorii din zonă. Noi am spune că e bine să mâncăm de lângă noi, să mâncăm produse românești, să sprijinim producătorii locali”, a completat proprietarul Oncos.

Ați reținut unde e cel mai nou magazin Oncos? Florești, strada Eroilor numărul 17.