PubliNews

Ofertă promoțională "last minute” în Orașul de Aur- Praga!

Toamna reprezintă un anotimp romantic. Împreună cu primăvara, se spune despre toamnă că ar fi momentul cel mai romantic al anului. Cu o condiție să fie cald și însorit, desigur! În acest caz, nu este nimic mai bun decât o plimbare frumoasă în aer liber prin frumoasa capitala cehă – Praga. Atât pentru îndrăgostiți cât și pentru iubitorii de city breaks, Alis Holidays propune oferta ultra last minute cu reducere de peste 30%, în Orașul de Aur – Praga.

Prin arhitectura sa superbă, Praga radiază în lumina blândă de toamnă. Străzile sale, recent pline de turiști, au devenit încăpătoare și intime. Dacă pe perioda verii, intrarile la marile obiective turistice cum este intrarea în Old Town, cartierul Evreiesc, Primaria Orasului Vechi cu Ceasul Astronomic și Podul Carol erau împânzite de oameni, în noiembrie turiștii sunt privilegiați. Liniștea domină asupra orașului, învăluind fiecare persoană în adevărata atmosferă boemiană.

Toamna, combinațiile de culori auriu, roșu, portocaliu însuflețesc „Orașul de Aur”. Octombrie-noiembrie este momentul prielnic pentru cei care doresc să se bucure de spectacolul frunzelor (în limba cehă există un nume special pentru luna Octombrie – Listopad—care prin traducere înseamnă Luna Frunzelor Căzute). Petrin Park, este unul din cele mai renumite parcuri ale capitale și este situat pe dealul cel mai înalt al orașului.

Pentru cei care doresc să evadeze din cotidian și să se lase învăluiți de romantismul tomnatic boemian, agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan oferta last minute cu reducere de 30%, pentru Praga cu 2 nopţi cazare la hotel 4* în Praga, cu mic dejun, transport cu autocarul și ghid turistic pe întreg parcursul sejurului, la prețul de 99 euro. Plecările vor fi direct din Cluj Napoca în data de: 5 noiembrie și 17 decembrie.

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *