PubliNews

O noua destinatie cool de relaxare in Iulius Parc: Trambuline moderne, ideale pentru distractie in aer liber

Iulius Mall le-a pregatit o alta surpriza iubitorilor de miscare in aer liber: un spatiu de agrement antrenant, pentru toti cei care vor sa se incarce cu energie. Iulius Jump este o noua zona de recreere in Iulius Parc, care include un sistem modern de zece trambuline, ideale pentru amatorii de distractie in aer liber, dar si pentru cei care vor sa se bucure de altfel de exercitii fizice, care sa ajute la o dezvoltare armonioasa a corpului si la mentinerea unei conditii fizice de invidiat. Trambulinele Iulius Jump sunt deschise zilnic, in intervalul 10.00 – 22.00, pretul pentru sase minute de sarituri fiind de cinci lei.  

 Trambulinele au fost achizitionate din Austria, unde, datorita beneficiilor pentru sanatate si relaxare, sunt folosite in parcuri de agrement, in statiuni de ski si in campinguri. Prichindeii si adolescentii de toate vârstele se pot distra la Iulius Jump, insa trambulinele sunt accesibile si adultilor cu o greutate de pâna in 100 kg. Fiind o modalitate interactiva de miscare, copiii si tinerii se pot bucura de o iesire cu prietenii „altfel”, antrenanta si amuzanta.

 Dincolo de sursa de distractie pe care o ofera, sariturile la trambulina sunt considerate a fi benefice pentru conditia fizica si sanatate. Specialistii sunt de parere ca aceste exercitii dezvolta capacitatea cognitiva, imbunatatesc postura, echilibrul si coordonarea. Doar 10 minute de sarituri echivaleaza cu 30 de minute de jogging.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *