In vizor

O angajată a Primăriei Turda, depistată pozitiv cu COVID-19. Alți șase angajați sunt în izolare

Săptămâna trecută un angajat al Primăriei a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și este internat în acest moment la un spital din Cluj-Napoca. În urma anchetei epidemiologice efectuate de către Direcția de Sănătate Publică (DSP), alți șase angajați ai Primăriei au intrat în autoizolare și vor fi testați dacă vor avea simptome.

”În Primăria Turda sunt menținute măsurile de prevenție și se respectă cu strictețe, instituția funcționând în parametri normali. Facem apel către toți locuitorii orașului să respecte regulile de prevenție. Este important să acționăm responsabil și să avem grijă de sănătatea noastră si a celor din jur”, transmite Primăria Turda.

În Turda a fost depistat un focar de infecție pe strada Margaretelor astfel că autoritățile au luat măsuri suplimentare pentru a evita răspândirea virusului COVID-19. Astfel, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Turda a decis că accesul la locurile de joacă, foișoare, locurile pentru gimnastică sau alte tipuri de locuri de relaxare din oraș este strict interzis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *