In vizor

Nu se eliberează cazierul judiciar. A apărut o eroare la sistemul informatic

O avarie la sistemul informatic al Cazierului Judiciar Român s-a produs luni dimineața, motiv pentru care nu se pot elibera caziere judiciare niciunde în țară. Se lucrează la remedierea problemei. 

„Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncțional. O echipă de specialiști lucrează pentru repornirea sistemului și rezolvarea problemei în cel mai scurt timp.
Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar. De asemenea, pe durata defecțiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei”, au declarat reprezentanții Poliției Române. 

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj au declarat că sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a afectat serverele, în prezent fiind nefuncțional. O echipă de specialiști lucrează pentru repornirea sistemului și rezolvarea problemei în cel mai scurt timp. Până la remedierea situației, cetățenii nu pot obține certificate de cazier judiciar. De asemenea, pe durata defecțiunii, se pot depune cereri pentru eliberarea cazierului judiciar, documentele urmând a fi eliberate după rezolvarea avariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *