In vizor

Mizerie la cantina fabricii Bosch din Jucu

Un angajat care lucrează la o firmă ce prestează servicii pentru compania Bosch a găsit în cantina companiei din Jucu excremente de pasăre și muște în pahare. 

”În timp ce luam masa, am descoperit sub masa la care mâncam excremente de pasăre. Au verificat și alți colegi și au găsit și ei aceeași problemă sub mesele lor. Avem și un dozator cu suc natural. Mi-am luat un pahar de suc iar în interior erau două muște.” a declarat Cătălin Badiu.

Încrezator in lege si in autorități, omul a sesizat Direcția de Sănătate Publică. Drept urmare, bărbatul nu mai are nevoie acum sa intre in incinta fabricii. 

”Am compus un mail, am atașat pozele și le-am trimis către Direcția de Sănătate Publică. În urma plângerii pe care am făcut-o mi s-a restricționat accesul în fabrica Bosch”, a mai spus Cătălin Badiu.

Acesta a fost trimis în delegație de către firma angajatoare pentru 2 săptămâni, însă nu mai are garantat locul de muncă atunci când se va întoarce.

În ceea ce privește mizeria din fabrică, DSP s-a deplasat în cursul zilei de joi pentru o inspecție la fabrica Bosch. 

”Echipa a fost la fata locului, a  constatat anumite deficiențe pentru care s-au impus termene de remediere și s-a aplicat și o sancțiune contravențională”, a declarat Mihai Moisescu, director DSP Cluj.

NCN a contactat filiala companiei Bosch din Cluj, dar aceștia nu au venit cu un răspuns până în acest moment.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *