Necategorizat

Nu regretati ca sunteti… barbat

Cand spun “la ce se gandesc barbatii”, femeile raspund, la unison, “la sex, bineinteles!” Ce au barbatii in cap? Nimic altceva decat imaginea unei femei intr-un neglijeu negru sau, mai bine, fara nici un fel de material care sa-i acopere trupul cu care a inzestrat-o mama natura. Orice ar fi, oricat am vrea sa negam, barbatilor le place sa se gandeasca de mai multe ori pe zi la sex, la diversele pozitii in care isi pot invarti partenera, la feluritele locuri, mai mult sau mai putin conventionale, in care sa isi satisfaca nevoile carnale.

 

 

Pentru femei, barbatii constituie adevarate enigma, a caror descifrare necesita mult timp si rabdare. Femeile spun despre barbati ca sunt insensibili; barbatii spun despre femei ca sunt isterice. Femeile ii considera pe barbati obsedati sexuali; barbatii le considera pe femei frigide. Femeile sunt de parere ca singurele lucruri care ii fac pe barbati fericiti sunt meciurile de fotbal, berea si sexul; barbatii sunt de parere ca singurele lucruri care le pot face pe femei sunt telenovelele, cappuccino si revistele tip “Povestea mea” sau “Intamplari dadevarate”.

 

 

Pana la urma, nimeni nu stie foarte exact ce-si doreste celalat cu adevarat…   

Un barbat nu vorbeste la telefon mai mult de 30 de secunde; in plus, femeile sunt cele care apar de cele mai multe ori dezbracate in productiile cinematografice sau pe copertile revistelor mondene. Acestea ar fi doar inceputul fericirii masculine.

 

 

Conform unei investigatii sociologice, ar exista mai multe motive pentru care un barbat ar putea sa nu regrete ca este femeie. Iata doar cateva dintre acestea:

 

 

–    Un barbat nu va fi niciodata preocupat de viata sexuala a prietenilor sai.
–    Poate deschide singur capacul la sticlele de bere si vin.
–    Prietenilor le este profund indiferent daca a pus cateva kilograme in plus. Ganditi-va numai la ce ar face in acest caz o femeie?
–    Daca sunteti barbat nu veti sta niciodata la coada la toaletele publice. Pentru ca asa ceva nu exista.
–    Nu va veti opri nici pe un canal TV mai mult de 5 secunde.
–    Forma fundului sau nu va influenta angajarea, salarizarea sau avansarea.
–    Indiferent de cum este imbracat, un barbat nu risca sa fie agatat pe strada ca o femeie.

 

 

–    Nu trebuie sa poarte dupa el o geanta cu cosmetice sau articole absolut necesare.
–    Cand este criticat nu trebuie sa urle in gura mare ca toti il urasc in secret.
–    Masina si telecomanda de la televizor sunt ale lui si numai ale lui.
–    Chiar si articole precum chilotii sunt mai ieftine pentru barbati decat pentru femei.
–    Nu trebuie sa se epileze nici pe picioare, nici sub brat.

 

 

 

–    Nici unul dintre colegii lui de lucru nu-i va provoca plansul si nici nu-l va aduce in pragul isteriei, indiferent de magaria pe care o va comite fata de el.
–    Un barbat nu poate fi pur si simplu isteric, iar daca plange, atunci o face fara lacrimi.
–    Daca esti un barbat trecut de prima tinerete nimeni nu va baga de seama. Varsta conteaza doar la femei.
–    Poti sa stai cu prietenii la un meci de fotbal la televizor cat poftesti, fara sa-ti pui intrebarea: “Oare nu se va supara pe mine?”
–    Iti e totuna care-ti este tunsoarea si poti sa n-o schimbi o viata.

 

 

–    Daca uiti sa telefonezi mai mult timp unui prieten barbat, el nu va umba cu vorba ca, uite, cat de mult te-ai schimbat.
–    Nu trebuie sa tii minte date de  nastere sau data nuntii si nu faci amor in functie de “dispozitie”.
–    Daca la o petrecere vezi un barbat imbracat intr-un costum ca al tau, ati putea deveni cei mai buni prieteni. Ceea ce n-ar face deloc o femeie, care ar lua asta drept o ofensa…

 

 

Femeile ar trebui sa stie si ca barbatii vor mai mult decat sex intr-o relatie. Vreau sa fie iubiti pentru ceea ce sunt sau fac. Anecdota aceea veche, care spune ca “barbatii dau dragoste pentru sex”, este o prostie. Barbatii care pretend ca nu vor decat sex sunt nesiguri si nu exprima ceea ce simt. Barbatii se simt bine ca sunt barbati… langa o partenara.

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *