Jos palaria

NTT Data a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de peste 37 de milioane de euro

Furnizorul de servicii şi soluţii software NTT DATA România a înregistrat în anul calendaristic 2016 o cifră de afaceri de 37,1 milioane de euro, în creștere cu aproape 50% comparativ cu 2015. Obiectivul companiei este ca în următorii trei ani cifra de afaceri să crească cu încă 150%.

 
Pentru urmatoarele 12 luni, in noul an financiar, dar si in urmatorii, Daniel Metz, CEO NTT DATA ROMÂNIA, e sigur ca cifra de afaceri va creste constant. Pentru urmatorii 3 ani, „targetul final e de 100 de milioane de euro. Este crezul meu că putem atinge această cifră la nivelul unei companii de IT din România”, spune Daniel Metz.

Aceste cifre reprezintă o confirmare a faptului că, în spatele unor asemenea parametri de excelenţă, care sunt depăşiţi an de an, se află, întâi de toate, valoarea de principal reper pe care compania NTT DATA Romania o deţine deja în industria de IT atât plan local, cât și regional şi continental.

„Noi nu am primit din partea concernului subvenții sau mijloace financiare suplimentare, ci banii pe care i-am câștigat i-am folosit pentru dezvoltare. Trebuie să avem încredere că putem să atingem astfel de cifre de afaceri. Oameni buni avem, infrastructură avem, avem tot ceea ce ne trebuie, ambiție, optimism, încredere viziune și toate la un loc cred că ne pot duce acolo unde trebuie”, a completat omul de afaceri.

Compania NTT DATA România oferă servicii de dezvoltare şi consultanţă de specialitate pentru furnizori de servicii IT, integratori de sisteme şi companii de software, în diverse ramuri industriale, inclusiv industria automotive şi a producţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *